reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello good girls:-D
Słabo ostatnio u mnie z frekwencją na forum,ale widzę,że nie tylko u mnie:sorry:Lato w końcu,przyjdzie jesień to się znów tłoczno zrobi na BB:tak::-D
Idę dziś z Radkiem na spotkanie w szkole:sorry2:I mam sraczkę od rana:dry::-D...Żartuję,nie jest tak źle,tym bardziej,że dytę ze sobą ciągną:sorry2:bo się bojam sama,że coś nie skumam albo nie będę wiedziała co powiedzieć:sorry2:(co jest baaardzo prawdopodobne bo mam straaaaszną blokadę,chyba nigdy nie będę po angielsku mówiła:wściekła/y:)Ale obiecałam sobie,że będę próbowała sama coś wystękać,a Dytę muszę mieć w razie WU:sorry:...To która chętna za mnie chodzić będzie na wywiadówki?:sorry2:Siet!:wściekła/y:
olivkaa,witamy,witamy:tak:Ja ze Swords:tak:Jest kilka dziewczyn z okolic:Finglas,Rush a z Dublina,zdaje się Wiesienka jest....Więcej nie pamiętam:eek:
Napisz coś więcej o sobie,o córci:tak:
Renni,melduneczek...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:-)
Tichonku będzie dobrze, sama wiesz, że umiesz tylko się przełam, wierzę w Ciebie:-)
Marta tylu moich znajomych też narzeka na FIS, u nas obyło się bez problemów, na szczęście, ale to, co teraz wyczyniają to jakiś:szok::wściekła/y::no:
Witamy nową mamusię

Miłego dzionka

Witam Mamusię dublińską:)Ale my choć nie z okolic stolicy,to też możemy sobie pogadać z Tobą;)
Asieńko-ale z Was farciarze:)))Nam też przyznali-całe 20e tygodniowo-ale jak to się mówi lepszy rydz niż nic...zawsze to 80e na rent w miesiącu:)))
Tichonek-Ty nie bajeruj nas,bo my wiemy jaka z Ciebie przebojowa babka.A że lubisz z ludzmi pogadać,to wcześniej czy pózniej blokada zniknie,bo i z tutejszymi mamusiami zechcesz pogawędzić:)))Trzymam kciukasy za spotkanie(u nas były 2 -jedno wieczorne,na którym uswiadamiali rodziców co i jak,a drugie dla dzieci-tzn rodzice zaprowadzali dzieci do klasy,a sami do hali na kawkę i ciasteczka,po godzinie odbiór dzieci i do zobaczenia we wrześniu:))

helloł

Martusiu ja jestem z Lubina 80km od Wrocka.A co?;-)
Tichonkuupowodzenia.Ja mam blokadę jak gadam przez telefon :eek:

witam nową mamusię Olivkę :tak:

Kamcia i jak poczytałas wspomnienia?He he ja nawet zapomniałam,że to do mnie smsa wysyłałaś ,że urodziłaś :-D

Lubiczanko 38 jak nie więcej :sorry2:

Hejooo:-) od razu humor lepszy jak otwiera sie oczy i patrzy sie na Ciebie uśmiechnięta buzia dziecka :-):-):-) normalnie prawie sie popłakałam rano słyszałam że Zuza już nie śpi i jak otworzyłam ślepia momentalnie na jej twarzy pojawił się promienny uśmiech :-D
olivkaa witamy;-)
Marta współczuję przepraw z fisem mnie pewnie niedługo czeka to samo choć mam cichą nadzieję że nie będą robić problemów:sorry2::sorry2::sorry2:
Tichonku nie łam się przełam się :-D:-D:-D

Anineczko ja też zaczęłam czytać, ale potem już nie miałam czasu.

aaa to fajnie :tak::tak:
muszę się dowiedziec jak mogę te moje wspomnienia wydrukowac,bo forum wieczne nie będzie,a to jest skarbnica wiedzy,o której można później zapomniec.bo tutaj z dokładnością co do dnia wiem kiedy Antkowi wyszedł pierwszy ząb,a i kiedy postawił pierwszy kroczek,czy zaczął raczkowac ;-)

Dzięki,dziołszki,ale pogadać to ja mogę tylko z polskimi mamami:zawstydzona/y:
Się nie przełamię a raczej załamię niedługo:wściekła/y:
Prawie 3 lata tu jestem i doopa:wściekła/y:Masakra i tyle:-(Dobrze się zaczynało dziać jak na angielski chodziłam to wzięli i zabrali:wściekła/y:Na MC miałam za darmo,a teraz to nawet już MC nie mam:-(A,żeby ciekawiej było,wczoraj się dowiedziałam,że u nas nawet pół roku się na nią czeka:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
lubiczanko,u nas też jest to drugie spotkanie:tak:Na pierwszym-wieczornym był P,ja nie mogłam z nim iść bo trza było być bez dzieci,a nie miałam z kim Radka zostawić:sorry2:

Ostatnia edycja:
hejoooooooo:happy2:

anineczko a moze poprostu zaznacz tekst- skopiuj go do dokumentu tekstowego i "vuala":-)

Tichonkowa wez Ty:eek: normalnie chciałabym zeby Dycie coś "wypadło" w ostatniej chwili:cool2::-D Dyta słyszysz !!!!

witam nową mamcie:-)

Pauletta Ci powiem ,ze jak gadam z siora moją na skype i włączymy kamerki to ta jej niedługo 4-czna córcia a moja siostrzenica, juz po glosie mnie poznaje chyba- bo jak sie szczerze do tego monitora to tamta ma taki usmiech na twarzy ze uhhh:-D

ide na bajerkę z siorą na skype- do pózniej

ciemno się zrobiło:sorry2:

reklama
My to naszą Anię nazywamy skypomanka:-D:-D:-D, bo jak usłyszy, że dzwoni to nawet z twardego snu się obudzi. Śmieje się do babć, wujków itd. Po głosie wszystkich kojarzy, tak więc Margaritta bardzo prawdopodobne, że tak właśnie jest. Jesteś ulubioną ciocią:-):cool2:

Tichonku
wiesz, że jak będziesz musiała to będziesz mówiła, tak to działa. Przecież nie zawsze P czy Dyta będą mogli więc chcąc nie chcąc będziesz musiała dawać radę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry