reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ja poczytam jutro:tak:, dzis jeszcze gosci bede miala- kumpela ktora chce wynajac mieszkanie w Pl i zastanawia sie jak my to robimy ze jakos nie narzekamy na lokatorow i placa i jestesmy zadowoleni:-) a potem znajomi podrzuca mi paczke ktora odbierze kurier w piatek- oni leca do Szkocji:-p.
Emili - super to sie slucha corcia:-)
dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Witam laseczki
No od razu sie lepiej czuje bedac na holidayu hihihi posprzatałam chate na maksa razem z myciem okien, zakupy zrobione kasy poszlo uuuu
No i jutro jade wieczorem po mamusie:)
Moze ma któras ochote na spotkanie jutro czy jakas kawke:)?
Zapodajcie mi linka lub nr strony z postu bo tez z checia poczytam i posmieje sie:)

No cofnełam sie w czasie hihihi ale fajnie tak poczytac co sie pisało bdac jeszcze w ciazy i kilka dni po porodzie, i wasz rady itp matko ale ten czas leci a my nadal twarde rzadzimy na bb hihihi

witam w podłym humorze:/

spalam juz lepiej ale wstałam z bolem głowy:(
na dodatek baba powiedziała ze wypłaci mi fis a konto puste:/wściekła jestem bo miała byc kasa na urlop a jednak chyba jej nie wywalcze:((dodam ze to zwrot za czas oczekiwania:/

anineczka doczytalamm ze jestes spod Wroclawia:) w którą strone??

Ostatnia edycja:
Witam
Marta-a to ******.Walcz-ja bym nie popuściła:/
Kamcia-ależż Ci dobrze z tą Mamusią.Moja co prawda dopiero co wyjechała,ale chętnie sprowadziłabym ją sobie na troszkę dłużej:)
Anineczko-nie narzekaj,teraz masz tylko 36,a nie 34-36.Więc jest dobrze:))
Emili-noooo.dobra dziewczynka(irl-good girl-nie znoszę jak tak do mnie(!)mówią)
Nie marudzę o nocce-jak słusznie zauważyła Madbebe-nic to nie zmieni:( Ale i tak dzień być musi miły-czego Wam wszystkim życzę

Hej

Witam sie z drugiej pracy:-);-) Przygotowuje basen do otwarcia..niezbyt mia praca ale... Dobre chociaz i 2 godzinki.. zwlaszcza ze nie mam z kim zostawi dziecka zeby pójsc na caly etat gdziekolwiek.. Na razie jest ok. weekend w spa, co drugi dzien na basenie.. git:-)

Lubiczanka pamiétam ze jak przyjechalam do irl i tak do mnie mowili to kojarzylo mi sie z psem... bo do psow tak sié wola [dobry piesek:-D:-);-)]
Marta dzwon i opierdzielaj. Jak ja nie lubie tej ichsiejszej obojetnosci i powolnosci.....:wściekła/y:

Zaraz zmykam do domu i lece na zakupki
Milego dnia babeczki :-p

dziewczyny dzwoniłam tam tydzien temu,ochrzaniłam i nic nie pomogło:/ a dzisiaj to juz ide do znajomego i opowiem co i jak bo jesteśmy bez kasy na wyjazd:(((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry