reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej..

Czemu to słoneczko sobie poszło...:(
Skończę kawkę i idę sprzątać bo taki bałagan mam że szok. Zaniedbałam trochę domek przez piękną pogodę.. Po prostu chciałam wykorzystać ją na maxa..:D

Mam w planie jakąś laurke z niunią dla taty zrobić.. jakieś odbicia rączek, stópek..hmmm pomyślimy
Miłego dnia!

reklama
Madbebe-no nie wiem...Może i tak jest,ale to co się dzieje-i z jaka częstotlwością jest przerazające:(((A śpiaca jestem,że hej:/
CrazyGirl-świetny pomysł-ja poszłam na łatwiznę-J dostanie mega kartkę,kubeczek z napisem dad nr1 i czekoladkowe narzędzia(każde dziecko coś mu da:)))
Asieńko-a mówią,że macierzyństwo jest błogosławieństwem:)pewnie,że jest,ale czy autor słów miał kiedykolwiek do czynienia z takim niemowleciem(o starszym nawet nie wspomnę) i jego humorkami;)))żartuję oczywiście:)

Hej laski :-) pogoda do d... ale humorek dopisuje :tak: kurcze też muszę coś na dzien taty wykombinować swojemu już życzenia złożyłam ale dla tatusia moich pociech jeszcze coś trza :-p lubiczanka pomysły to ty kobieto masz trafione:tak:;-)

No i mi humorek nawet nawet dopisuje. Przyjeżdża dziś do nas brat mojego meza na wakacje (w zeszłym roku był też) i nie będę sama jak palec w domu ciągle bo on tylko trochę pracuje..

Madbebe coś wiadomości nie mogę Ci wysłać.. Pisz jak tylko będziesz mogła! czekam

Witam
Pogoda pod psem :baffled:
ale humor mam :-D

dzięki madbebe wróciłam się na początek wątku i poczytałam swoje stare posty :-D

nie ma to jak wspomnienia,a to jedno z nich:

"Wczoraj skonczyl nam sie olej, niedziela i nikt nie odbieral telefonu z Corrib Oil.
zastanawialsimy sie co zrobic,niby mamy farelke-w razie co-ale nie chcielismy grzac cala noc, wiec wymyslelismy,ze chlopaki pojda obok do domku i spuszcza troche ze zbiornika (wczesniej mieszkali tam nasi znajomi,ktorzy zatankowali tam olej,a po paru dniach wprowadzili sie do nas-tak wiec prawnie to byl ich olej) ;D
Oczuwiscie powiadomilismy wlasciciela tamtego domku.
Kombinowali, kombinowali jak spuscic ta cenna rope i wymyslili!
Wloza rurke do baniaka i zassa ja tak zeby poszlo.
Jeden mial za slaby ciag w plucach ;D
Drugi zassal i ...sie porzygal ;D
Trzci zassal..i udalo sie ;D ;D ;D
I tym sposobem mielismy ciepelko w domku
A dzis przyjechal pan i wlal oil :laugh:
Ale sie czasem trza nakombinowac.... a capili jak Petrochemia Plock ;D "

to były czasy :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć