reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
eircom na bank bo ja miałam.wiem,że mają teraz jakąś promocję na neta.
tutaj możesz sobie wyszukac dostawców:
Map Viewer

pochwal się jakie domki oglądałaś.
Dzięki za linka :tak: co do domków oglądałam wczoraj jeden nawet fajny na osiedlu "kosz na habaninę " :-D tylko do odmalowania ale ten domek co zobaczyłam wieczorkiem normalnie zaparł mi dech w piersiach on jest na The Meadows w świetnym stanie byłabym drugim lokatorem wcześniej mieszkała tam rodzina przez 5 lat i bardzo dbali o ten dom :tak:najlepszy to jest pokój różowo-fioletowy:-D a drugi z wymalowanymi postaciami disneya :-D:-D:-D no jak znalazł:tak: zastanawiałam się jeszcze nad palace fields chatki nówka funkiel nie śmigana meble tak samo właśnie podłogi kładą ale płot między posesjami i brama do ogrodu we własnym zakresi9e:baffled::baffled::errr::errr::errr: więc odpada więc została ta na the medows i landlord wydaje się fajny jego brat mieszka obok dlatego jako pierwsza z pięciu przeszłam casting na lokatorów :-D:-D:-D:-D

Anineczko,Madbebe-a no leci ten czas...
asieńko-ależ wiem doskonale:)))
Pauletta-a masz tą chatkę na dafcie czy gdzieś?Dawaj linka;)))
A ja robię deserki,obiadzio-wzglednie dobry,zaraz pranie muszę wywiesić,i niiiic mi się nie chce,nie -no chce się-spaaaać;)))

Madbebe coś wiadomości nie mogę Ci wysłać.. Pisz jak tylko będziesz mogła! czekam
dostalam Twoja wiadomosc i dam znac:tak::-)
anineczko-no niezle:-D:-D:-Da ja mam sposb od taty,ktory to sie troche 'naspuszczal' paliwa z aut,taki coby sie nie napic:-Dtrza wezyk wlozyc do butelki i zassac powietrze przez szyjke tejze butelczyny,a nie bezposrednio przez wezyk..Hmm-nie wiem jak to inaczej wyjasnic:confused::baffled:,ale chyba wiadomo o co chodzi;-):-)

pauletta-my tez mamy eircom..:tak:

Witam laski
Z ta imprą dobry pomysł!!!:)
Anieczka post udany hihi
Pauletta fajnie że znalazłas chate powodzenia:)
A ja dzis sprzatanko zakupy bo jutro mama przylatuje juuupi
Miłego dnia

Pauletta-to liczymy na fotki po przeprowadzce:)
anineczko-my jak się tu przeprowadzaliśmy to mój J z Marty K tez spuszczali olej z naszej poprzedniej chaTKI-a co,nie będę zostawiać,jak dopieroco zatankowaliśmy:/

a gdzie wy?

Antek nagryzmolił laurkę dla Taty i sprzeciwił się posprzątania w pokoju swoim,ale zaraz go porządnie ustawię.

Kurcze czytam te stare posty....jak Kamcia dołączyła,jak Didi namawiałam na mieszkanie w Tuam i jak zaszłam w ciąże z Mattem....aż mi się mokro w oczach zrobiło :sorry2:
Ciekawe co się dzieje z tymi dziewczynami co już nie piszą... :blink:

Crazy Girl dzięki....kurka fela taka szczuplutka wtedy byłam...rozmiar 34/36 :-(:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej mamunie Julia dziękuje za życzenia imprezka się udała pogoda była w miarę ...Ale stał się cud ,rano wczoraj się obudziliśmy i mówię do Julci.Julka dziś kończysz rok i masz już chodzić, ogólnie chodziła ale na krótkie odcinki ale żeby iść pewnie to się bała ,wczoraj zaczęła chodzić sama. Rano poszłam z nią trzymając ją na szelkach na ogród i po tym spacerku zaczęła chodzić sama, wiem że to nie wiarygodne też jesteśmy w szoku ,czyżby mnie posłuchała?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry