reklama

Mamy z Irlandii!!

A co tu takie pustki!!!
Margaritta ale masz zdolna corce-brawa dla niej!!!!

MArta Ty bylas w ambasadzie mlodemu paszport wyrobic czy jak? bo nie doczytalam:sorry:

Zgago jak tam przeprowadzka wsio na swoim miejscu???\\

Tutaj pogoda lipna...zimno...i ciagle pochmurno a do tego wietrznie...jutro o 10 rano mam dentyste....juz mi ciarki przechodza na sama mysl:cool2:

reklama
Emili dla córci sto lat :)
Margaritta no i Niki fakt wery klever gerl :-D:-D:-D tylko pozazdrościć :tak:
Ewelcia czary mary hokus pokus zaklinam dla Cię pogodę :-):-):-) chciałam żeby się rymło ale nic nie mogłam wymyślić :eek::-D:-D:-D

A ja chyba dzisiaj znalazłam chatkę ale ciiiiiiiiiicho co by jeszcze nei zapeszyć:-):-):-) troche się ich dzisiaj naoglądałam i prawie wszystkie zrobiły na mnie dobre wrażenie i zniwelowały to traumatyczne przeżycie z ostatniego oglądania:confused2:;-) kurde chłopy mi za tydzien już wracają czemu ten czas tak szybko leci :-p:-p:-p tak fajny luz blues teraz mam:cool2: wszystko robie na spokojnie a jak chłopy wróca cyrk na kółkach będzie a niestety w tym przypadku nie moge powiedzieć "nie mój cyrk, nie moje małpy" bo jak najbardziej moje :-D:-D:-D Spokojnej nocki życzę :-):-):-)

witam

dopadła mnie grypa żołądkowa.nie wiem jak dzisiaj przeżyje w pracy:/

ewelcia młodemu i staremu tez:)
julia to wyruszamy tego samego dnia:D

miłego dnia

Dzień dobry
Julia-generalnie Paryż jest drogim miastem(i to jak)najlepiej się żywić w knajpkach z dala od centrum(napewno nie przy wieży,czy polach elizejskich,plac pigal(który raczej jak duuuży deptak a nie plac wygląda)też odpada.Co do biletów na metro-najlepszym rozwiązaniem jest zakupienie takiego na 24h na wszystkie linie...I pamiętaj,żeby choć podstawowe zwroty znać,bo mało który(poza młodzieżą)Paryżanin włada innym językiem oprócz rodzimego(nawet jak się dogadasz po angielsku przyjaznym okiem na Ciebie spojrzy,kiedy zamiast thanks powiesz merci)
Margaritta-zuch Dziewczynki masz-ale co się dziwić z taką Mamusią(pomijając fakt,że ogólnie dziewczynki są super)
Marta-wow...Normalnie pech-nie zazdroszczę.trzymaj się dzielnie:)
A moja nocka-koszmar...Przyjechałam po 24tej...Daniel jakby odrazu wyczuł i się obudził-sraka w pampie po pachy-przebieranko...Zasnął po 1szej...o2.27 pobudka-znowu przebieranko...godzina walki...po 4tej powtórka z rozrywki,zasnął po 5tej i od 6tej już nie śpi...NIE JEST TRAGICZNIE,ALE SZKODA MI GO BO NIE WIEM DLACZEGO MA TAKA BIEGUNKĘ:(I nie chcę nawet dziś mysleć o pracy:(((Ale i tak Wam życzę milusiego dnia

reklama
witam!
ja temat nocek omijam z daleka,bo zale nic tu nie pomoga ;-)
lubiczanko-moze kolejne zeby mu ida?
Margaritta
-duma mamusi wyrosla,mowisz?Gratuluje corci,starszej tez nic nie brakuje z reszta;-):tak:
ewelcia-milego pobytu!z tego co widzialam,pogoda ma sie poprawic w PL.Mama tez narzeka ze 14 stopni jeno:dry:

Ja sama od jutra:-(Z jednej strony chce mi sie juz tego spokoju,a z drugiej wiem,ze bede tesknic:-(
Wez tu babe zrozum ;-)
milego dzionka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry