reklama

Mamy z Irlandii!!

hej laleczki

ło matko -pogoda mnie wygoniła z domu z nie pozwoliła laptoka zabrać;-):-D
A tak powazniej to taka aura to mój raj :cool2: uhh- uwielbiam słonce.

W sobote u Tichonka na Radzia urodzinach było przednio:cool2: i tak jak asieńka pisala- Tichonkowa narobiła tyle zarcia ,ze szok:szok: no ale tez i ludziów sporo było w tym paru duzego chlopa:sorry::-D same pysznosci no- kucharka pierwsza liga !!!
dzieci owszem nawet się bawiły całkiem grzecznie. Udana impra.

W niedziele od samego rana wybyliśmy nad morze, gdzie spędziliśmy caaaaaaaaały dzionek.Myslałam,ze Niki się tam kimnie- yhy taa. Ale nawet nie odczulam jej zmeczenia- w drodze powrotnej jeszcze nie zdązyliśmy dobrze ruszyc to juz spała w samochodzie- no i ok:cool2: cudny dzien to był...:rolleyes2:

No i tak wlasnie leca sobie piękne dni:-D

A tera ide choć pajtongi wymyc spod łózek coby zastrzezen zadnych nie było jak G wróci styrany ;-)

asienko dzięuje za zdjątka. A Ty mi nie masz za co- cała przyjemność po mojej stronie;-)

Emili sto latek dla Twojej córci w tak waznym dniu.Samych pogodnych i szczęśliwych dni...Zobacz załącznik 258406

ewelcia ucałuj ojczysta ziemie ode mnie;-):-D i oby pogoda i Wam tam dopisała.cmokas dla Szymcia.

zgaguś i jak Ci tam??

a no nie byłabym soba gdybym nie pochwaliła się:cool2: jak jest czym/ kim to czemu nie:cool2: Byłam dziś z Niki na bilansie 2 -latka(lepiej 4m-ce po niz wcale:confused2: ) no i .. mam tak "klever" i " gordzes" i " exelent" i w ogole córke,ze pani słow brakło:happy:
Ale wiecie co serio ... miło mi bylo i tak jakoś fajnie na serduchu,ze pani mówi do niej pokazuje rózne ksiazeczki i pyta co na nich jest , jakie kolory - a moja mała nie dosc ,ze ja rozumiała to po angielsku jej odpowiadała.Jednak "praca" z nią w domu poprzez zabawe daje rezultaty.
No i szok ,ze juz bez pieluchy jeteśmy:eek:
A najlepsze było jak pani z góry zalozyła,ze spróbuje tylko z jednym obrazkiem choć nie spodziewa sie odp. i pokazała małej sowe ... po czym Niki bez namysłu powiedziala pani ,ze to "oul" :cool2: więc ta nie miała juz więcej pytan:-D

dla takich chwil warto jednak zalegac w domu i przeglądac dzien w dzien te ksiazeczki i marudzic ,ze ma sie juz dość , bo ilez mozna...

mówice , mówicie i jeszcze raz mówcie do swoich maluchów mnóstwo słow po angielsku.Obojetnie w jakiej sytuacji... zlapią i zapamiętają- mówie Wam !
;-)

reklama
Hejka

Emili 100 latek dla córci;-)!
Ewelcia od jutra ma być już ciepełko w PL

Jej....jaki mnie leń ogarnął..:zawstydzona/y: Sama w domu siedzę i nic kompletnie nie chce mi się robić:no: Jutro przyjeżdża do nas brat mojego meza a pokoj dla niego zawalony chyba 5-oma pralkami prania:baffled:.. Jedyne co zrobiłam od rana to spakowałam łóżeczko w worek..

Emilka właśnie jadła zupę sama:szok::szok: chyba nie muszę mówić gdzie więcej jej wylądowało...

witam sie dawno mnie tu nie było ale niestety nie mialam neta.......:(nawet nie wiem co sie u was dzieje bo nie dam rady was nadrobić niestety.:)ale pozdrawiam was serdecznie wszystkie:)a tak po za tym mam pytanie odnoscnie PARYŻA jakie sa ceny metra ,knajpek gdzie mozna cos zjesc nie drogo oczywiscie sklepikow gdzie mozna cos kupic
:) 16 lipca wybieramy sie na wekend wiec wszelkie infoooooo sie przyda!!!:-)

Witam sie wieczorkowa pora!

Ja ostatnio malo aktywna, ale jakos zupelnie bez weny na pisanie. Korzystamy ze sloneczka ile sie da, dzis go bylo mniej, ale i tak spakowalam sie z corcia i pojechalysmy do centrum na male zakupki :-) Cos czuje,ze jutro bedzie troche kropilo, tak wynika z prognozy. Poza tym nic specjalnego sie nie dzieje, wszyscy zdrowi :-) pozdrawiam

Emilii- 100 lat dla córci, spełnienia marzeń i uśmiechu:-)
Marta F- ja codziennie jestem w centrum, wiec dla mnie taki gwar to jak chleb powszedni;-)
U nas dziś wielkie otwarcie placu zabaw dla dzieci, super ze tak blisko zrobili, teraz to już codziennie tam będziemy:-D. Dziś po pracy poszłam z Asia i pelno mam z PL. Nawet udało mi sie dziś zapoznać kilka:cool2:,
Margaritta- niedaleko pada jablko od jabloni;-):-D
miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry