Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
hej laleczki
ło matko -pogoda mnie wygoniła z domu z nie pozwoliła laptoka zabrać;-)
A tak powazniej to taka aura to mój raj
uhh- uwielbiam słonce.
W sobote u Tichonka na Radzia urodzinach było przednio
i tak jak asieńka pisala- Tichonkowa narobiła tyle zarcia ,ze szok
no ale tez i ludziów sporo było w tym paru duzego chlopa
same pysznosci no- kucharka pierwsza liga !!!
dzieci owszem nawet się bawiły całkiem grzecznie. Udana impra.
W niedziele od samego rana wybyliśmy nad morze, gdzie spędziliśmy caaaaaaaaały dzionek.Myslałam,ze Niki się tam kimnie- yhy taa. Ale nawet nie odczulam jej zmeczenia- w drodze powrotnej jeszcze nie zdązyliśmy dobrze ruszyc to juz spała w samochodzie- no i ok
cudny dzien to był...
No i tak wlasnie leca sobie piękne dni
A tera ide choć pajtongi wymyc spod łózek coby zastrzezen zadnych nie było jak G wróci styrany ;-)
asienko dzięuje za zdjątka. A Ty mi nie masz za co- cała przyjemność po mojej stronie;-)
Emili sto latek dla Twojej córci w tak waznym dniu.Samych pogodnych i szczęśliwych dni...Zobacz załącznik 258406
ewelcia ucałuj ojczysta ziemie ode mnie;-)
i oby pogoda i Wam tam dopisała.cmokas dla Szymcia.
zgaguś i jak Ci tam??
a no nie byłabym soba gdybym nie pochwaliła się
jak jest czym/ kim to czemu nie
Byłam dziś z Niki na bilansie 2 -latka(lepiej 4m-ce po niz wcale
) no i .. mam tak "klever" i " gordzes" i " exelent" i w ogole córke,ze pani słow brakło
Ale wiecie co serio ... miło mi bylo i tak jakoś fajnie na serduchu,ze pani mówi do niej pokazuje rózne ksiazeczki i pyta co na nich jest , jakie kolory - a moja mała nie dosc ,ze ja rozumiała to po angielsku jej odpowiadała.Jednak "praca" z nią w domu poprzez zabawe daje rezultaty.
No i szok ,ze juz bez pieluchy jeteśmy
A najlepsze było jak pani z góry zalozyła,ze spróbuje tylko z jednym obrazkiem choć nie spodziewa sie odp. i pokazała małej sowe ... po czym Niki bez namysłu powiedziala pani ,ze to "oul"
więc ta nie miała juz więcej pytan
dla takich chwil warto jednak zalegac w domu i przeglądac dzien w dzien te ksiazeczki i marudzic ,ze ma sie juz dość , bo ilez mozna...
mówice , mówicie i jeszcze raz mówcie do swoich maluchów mnóstwo słow po angielsku.Obojetnie w jakiej sytuacji... zlapią i zapamiętają- mówie Wam !
;-)
ło matko -pogoda mnie wygoniła z domu z nie pozwoliła laptoka zabrać;-)

A tak powazniej to taka aura to mój raj
uhh- uwielbiam słonce.W sobote u Tichonka na Radzia urodzinach było przednio
i tak jak asieńka pisala- Tichonkowa narobiła tyle zarcia ,ze szok
no ale tez i ludziów sporo było w tym paru duzego chlopa
same pysznosci no- kucharka pierwsza liga !!!dzieci owszem nawet się bawiły całkiem grzecznie. Udana impra.
W niedziele od samego rana wybyliśmy nad morze, gdzie spędziliśmy caaaaaaaaały dzionek.Myslałam,ze Niki się tam kimnie- yhy taa. Ale nawet nie odczulam jej zmeczenia- w drodze powrotnej jeszcze nie zdązyliśmy dobrze ruszyc to juz spała w samochodzie- no i ok
cudny dzien to był...
No i tak wlasnie leca sobie piękne dni
A tera ide choć pajtongi wymyc spod łózek coby zastrzezen zadnych nie było jak G wróci styrany ;-)
asienko dzięuje za zdjątka. A Ty mi nie masz za co- cała przyjemność po mojej stronie;-)
Emili sto latek dla Twojej córci w tak waznym dniu.Samych pogodnych i szczęśliwych dni...Zobacz załącznik 258406
ewelcia ucałuj ojczysta ziemie ode mnie;-)
i oby pogoda i Wam tam dopisała.cmokas dla Szymcia.zgaguś i jak Ci tam??
a no nie byłabym soba gdybym nie pochwaliła się
jak jest czym/ kim to czemu nie
Byłam dziś z Niki na bilansie 2 -latka(lepiej 4m-ce po niz wcale
) no i .. mam tak "klever" i " gordzes" i " exelent" i w ogole córke,ze pani słow brakło
Ale wiecie co serio ... miło mi bylo i tak jakoś fajnie na serduchu,ze pani mówi do niej pokazuje rózne ksiazeczki i pyta co na nich jest , jakie kolory - a moja mała nie dosc ,ze ja rozumiała to po angielsku jej odpowiadała.Jednak "praca" z nią w domu poprzez zabawe daje rezultaty.
No i szok ,ze juz bez pieluchy jeteśmy

A najlepsze było jak pani z góry zalozyła,ze spróbuje tylko z jednym obrazkiem choć nie spodziewa sie odp. i pokazała małej sowe ... po czym Niki bez namysłu powiedziala pani ,ze to "oul"
więc ta nie miała juz więcej pytan
dla takich chwil warto jednak zalegac w domu i przeglądac dzien w dzien te ksiazeczki i marudzic ,ze ma sie juz dość , bo ilez mozna...
mówice , mówicie i jeszcze raz mówcie do swoich maluchów mnóstwo słow po angielsku.Obojetnie w jakiej sytuacji... zlapią i zapamiętają- mówie Wam !
;-)
Sama w domu siedzę i nic kompletnie nie chce mi się robić
Jutro przyjeżdża do nas brat mojego meza a pokoj dla niego zawalony chyba 5-oma pralkami prania
.. Jedyne co zrobiłam od rana to spakowałam łóżeczko w worek..