Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

rano poprałam póżneij do Wilwi na ogródek a na sam koniec mega spacer z zahaczeniem o sklep i drałowaniem pod meeeeeeega górkę
nogi mi w wiadome miejsce wchodzą
na forum widzę cisza no ale czego się spodziewać jak taka super pogoda jest 

zmykam się trochę ogarnąć muszę posmarować ramionka bo trochę się spiekły 

jak wrocilam z pracy to jeszcze spacer koniecznie z Asia, teraz juz padla, wiec troche posiedze przy kompie a jak slonce zajdzie stane i cos upichce na jutro. Milego wieczorku,

.....
...no nic moze sie ejszcze pogoda zmieni 
.......
i zaswiecic golizná;-)Dzis dopiero zládowalismy do domku, po drodze zaliczajac sklepy, i wreszcie sobie cos kupilam uwaga, 3bluzki, stroj kapielowy, japonki,2staniczki, bluze,i 2 pary leginsów z których jedne sa akurat a drugie za wielkie bo nie zauwazylam ze spodnie maja roz18:-) a na wieszaku bylo 10( he he moze któras ciezarna mamusia chce kupic???? to sa szare legisny 3/4 w nogach i udach pasujá na rozm10,12 tyle ze w pasie sa dla mnie duzo za luxne idealne dla mamy z brzusiem)Noo wiec zakupy byly wmiare udane tylko mloda na koniec zaczela marudzic i ryczec i trzeba bylo sie zwijac do domku.