Tabasia
Podwojna marcowka :)
No niestety, ale dodam, ze tez mam na imie AgnieszkaTabasia,tak,jak mam urodziny 18 grudnia,mój Radek tak jak Twój mążA mój mąż miał 6 kwietnia,też Ci coś ta data mówi czy już może za dużo?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No niestety, ale dodam, ze tez mam na imie AgnieszkaTabasia,tak,jak mam urodziny 18 grudnia,mój Radek tak jak Twój mążA mój mąż miał 6 kwietnia,też Ci coś ta data mówi czy już może za dużo?
![]()
pewnie stąd,że mamusia jeden posiada
No ale żeby sobie zrobił faktycznie jakiś cool tatuaż,a on ślaczek zygzaczek wymalował
![]()
SuperCrazy Girl jak w pracy?
fajne towarzystwo?
ja tez mam opalanko w planach
Niech tylko Wikta padnie na drzemke i lece sie zmazyc;-)
No niestety, ale dodam, ze tez mam na imie Agnieszka![]()
Coraz ciekawiej się robi

wieczorem sobie go dokładniej obejrzęAnineczko,a pośladki sprawdziłaś?Może tam ma tę gołą babę![]()

Oczko Wikty bez zmian,tzn.ropieje kiedy chce,to samo ze lzawieniem
Nie wiem co to jest i od czego.Zadne krople nie dzialaja..Jedyne co moge to masowac kanalik,w PL nawiedze okuliste.Nie wyglada to zle,powiem szczerze,bo nawet nie jest zaczerwienione,ale cos sie tam jednak dzieje...:-(
;-)