reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Kurczę...Może i ja z Dadzią pojedziemy na plażę...Chociaż nie-sama nie będę szaleć z dwójką maluchów-Dadzia we wodzie,Daniel ryk-nieeeee:(Oby tylko pogoda się tak utrzymywała,to może w niedzielę z J:)))

Hmmm, u Was pogoda a u nas coś pochmurno:no:, nic może jeszcze się poprawi.
Ania już dawno nie posapała tak jak dzisiaj. Zasnęła o 21, obudziła się o 6.15 na mleko i spała aż do 9.15:-):-):-). Pranie zrobione, co by tydzień miło zacząć;-). Chałupa do ogarnięcia, obiad do zrobienia, no i spacerek z Anią trzeba zaliczyć.

Help-dziewczyny czy któraś z Was może pamięta tytuł,badz wykonawcę pierwszego rapu-tzn nie pierwszego,ale takiego najbardziej znanego,wersja instrumentalna i chyba w jakimś filmie było:(((
Już mam-gdyby któraś była ciekawa chodziło mi o muzyczkę z"Gliniarza z Beverly Hills"-dobra jestem,nie;)))

Ostatnia edycja:
A my na plaży byliśmy wczoraj:-)Mały z P fortecę z piasku budowali a ja się wylegiwałam,krzyżóweczki rozwiązywałam:tak:I na wybory nie pojechaliśmy:zawstydzona/y:Bo nam szkoda było dnia na kiszenie się w aucie:sorry:Jak wróciliśmy z plaży Radek był tak padnięty,że klapnął na godzinkę na drzemkę,co mu się nie zdarza:no:No,chyba,że chory jest-tfu!tfu!W nocy też mi się zrywał,stękał,jęczał,chyba mu się śniło,że mu ktoś tę fortecę podtopił:-DA w ogóle to chodzi ciągle i mi każe zmienić w kalendarzu,że ma 4 latka:eek::-DA propos urodzin..Było super!Goście dopisali,dzieciaczki się też spisały na medal,mój syn cały szczęśliwy:tak:Dużo ludzi i dużo prezentów:tak::-DDziękuję jeszcze raz wszystkim za przybycie,nie byłoby tak fajnie gdyby nie Wy!:tak:
Asienka,dzięki za foteczki,odebrałam je już wczoraj zanim napisałaś tu,że są na poczcie:tak::-D
I dziękuję Wam dziewczynki za życzenia dla mojego Radzia,przekazałam:tak:
:-D:-D:-DAle,mi się przypomniało coś!Radek całą sobotę pytał się kiedy goście przyjdą,czemu ich nie ma..A jak przyszli zaczęli mu składać życzenia to się rozpłakał:-DTak się zawstydził:zawstydzona/y::-DA jak mu śpiewaliśmy Sto Lat to się we mnie wtulił,schował,taki był zestresowany i onieśmielony:-D
Tabasia,tak,jak mam urodziny 18 grudnia,mój Radek tak jak Twój mąż:tak:A mój mąż miał 6 kwietnia,też Ci coś ta data mówi czy już może za dużo?:-D

Witam

Pogoda faktycznie piękna.
My wczoraj byliśmy na rybkach.Antek powędkował z tatusiem,a nawet matka zarzuciła wędkę :cool2:
Dziś Antek ma fotografa w przedszkolu.
A wieczorem przed snem jak już leżał w łóżku dorwał gdzieś długopis i cały się popisał,nawet na czole :eek::szok:
Bo on chciał wyglądac cool i sobie tatuaże porobił :wściekła/y:
tak więc z rana szorowanie czoła i rąk.z czoła na szczęście zeszło,ale z rąk już mniej,na brzuchu i nogach zostawiłam do wieczornej kąpieli :confused2:
Ale byłam zła,akurat walnął sobie tatoo przed fotografem :confused2:

Witam po weekendzie;-)
wilwia co za towarzystwo..:szok: mam nadzieje że wyrzucą ich stamtąd.. u mnie na osiedlu też często kłótnie są - bije się dwóch chłopaków o taką jedną dziewczynę

u nas weekendzik super.. całą sobotę E malował płot a ja do południa mu pomogłam potem poszłam do pracy.. a w niedzielę zaliczyliśmy raniutko głosowanko potem ja na 2h do pracy i grill ze zajomymi po południu.. a dziś zamierzam się poopalać troszkę, tylko jak zrobię obiadek..

Miłego dnia!

reklama
Anineczko:-D:-D:-D, ciekawe skąd taki pomysł wziął, że tatuaże są spoko
pewnie stąd,że mamusia jeden posiada :cool2::-D
No ale żeby sobie zrobił faktycznie jakiś cool tatuaż,a on ślaczek zygzaczek wymalował :eek:

Crazy Girl jak w pracy?
fajne towarzystwo?

ja mam nową pralkę.Jestem zadowolona,bo landlord stanął na wysokości zadania i nówkę praleczkę w jeden dzień skombinował.
Jednak o wiele lepiej jest bez agencji :tak:
tylko dziś już nie mam co prac :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry