reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonek- sto lat dla Radzia,oby spełniły sie wszystkie marzenia, zdrówka i uśmiechu:-D
Misia - 100lat.........:-)
Misia- ja tez dzis sama, ale to dlatego ze mój P pojechał na ryby, a niech jedzie Asia juz troche lepiej-w koncu wyszly jej te jedynki, wiec ....
Dzis pol dnia spedzilismy na dworze, taka pogoda ze szok, bylismy na Merion Square gdzie mnostwo atrakcji - festiwal, ktory trwa do jutra wiec jak ktoras ma mozliwosc to polecam
dobrej nocki

Hejo
misia wszystkiego naj spenienia marzen duzo kaski abys mogla
kupowac swoim pociechom co tylko zapragniesz

Wszystkiegp najlepazego dla Radzia

ale imprezowy miesiac mamy ;)

a mi zaczyna byc smutno bo w srode juz wyjezdzamy
a tu jest tak cudnie ze chetnie bym posiedziala jeszcze

milego dnia

Dzień doberek:-)
Na wczorajszej imprezce u Tichonka było bardzo miło:tak:. Aga naszykowała tyle pyszności:-). Ania usnęła jak tylko poczuła swój wózio i dopiero w domku się obudziła, pobawiła się i poszła ładnie spać. Nie dokuczała bardzo, jako gość spisała się super:-D:-D:-D. Tichonek i P to świetni gospodarze:-):tak:.

Margaritta dziękujemy raz jeszcze< cmok>

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki, ja tylko na chwilke i nawet nie nadrabiam ;-)
Ale przeczytalam biezaca strone i musze to napisac, bo mi sie smiac chce...
O ile dobrze pamietam, to Tichonek Ty masz urodziny 18 grudnia tak jak ja?
Bo jezeli tak, to, zeby bylo smieszniej, moj M ma urodziny 19 czerwca, czyli tak jak Twoj Radziu :-D
Wszystkiego naj dla Synka zycze :-):-):-)
I dla Misi rowniez :-) Spelnienia marzen i samych pogodnych dni ;-)
A teraz uciekam, pogoda cudowna trza korzystac! Milego dzionka.

hej witajcie :-)
u nas super pogoda... (jak pewnie w całej irlandii):-p
trochę pospacerowałam z małą... nalałam jej wody do muszelki i w pół godziny od słońca woda aż gorąca:szok::-D
jutro to samo, chyba że z rana pojedziemy kupić większy basen żebym i ja się zmieściła:-D

poza tym powoli do przodu... wszystko co niedokończone włansie sobie powyciągałam na stół i mam zamiar wszystkie zaległe sprawy pozamykać co bym miała mniej na głowie..
ehhhhh:sorry:

Witam
Ale tu cisza chyba kazda ma udany weekend.
Ja wczoraj byłam na imprezie wrócilam do domu o 3 rano a o 7 szłam do pracy ale jakos wytrzymałam, potem na urodzinki do kolezanki i dopiero teraz mam chwile. Zaraz ide spac bo jutro do pracy:/
Dobranoc

Witam poniedziałkowo:)
Ale pogoda-rany...Wczoraj byliśmy w Limerick(Dawid nie mógł wyjść ze Smithsa-czy jak sie go tam pisze),zakupiliśmy też basen,bramkę do strzelania goli i do póznego wieczorka grillowaliśmy:)))Dziś z Dadzią robimy sobie"babski dzień",Dawid na wycieczce,J w pracy-cały dzień mamy dla siebie:)))nooo-Danielka w kimonko wyrzucimy i będziemy sobie malować pazurki;)))
miłego dnia Wam życzę-musi być suuuuper(w taką pogodę?)...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry