reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia - trzy stówki, a co!!!!

Andzulina - dobrze, że doleciałaś! Udanej imprezy. Mi dziewczyny z lubelskiego wątku narobiły smaka na fasolkę szparagową i czereśnie.

U nas zdecydowanie lepiej. Dziękuję za wszystkie życzenia zdrowia dla moich chłopców! W nocy co prawda jeszcze była dwukrotna zmiana pośćieli, ale rano obaj obudzili się radośni i pełni życia!

reklama
anaklim zdrówka dla chłopców:tak:;-)
misia

dziewczyny na wymioty i biegunke dla dzieci i niemowlaków jest Motilium ale tylko na recepte jak by któraś potrzebowała

ide lac wode do basenu:cool2::cool2::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
Witam:-)
100 LATEK DLA RADUSIA!!

Misia , Lady Zgaga WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - NIECH KOLEJNY ROK BĘDZIE JESZCZE LEPSZY NIŻ POPRZEDNI ;-)

Andzulina udanej imprezki;-)

Jej nie było mnie wczoraj ale na szczęście nie naprodukowałyście dużo;-)

A ja zaraz zmykam do pracy. Trzymajcie kciuki bo dawno tego nie robiłam:szok::szok:chociaż trening w Pl przed weselem miałam:tak:

Hello

Misiu kochana!!! Dzisiaj ja zycze Tobie wszystkiego, co najpiekniejsze, najcudowniejsze i najcenniejsze w zyciu dla Ciebie. Oby pospelnialy sie Twoje najskrytsze pragnienia, w szczegolnosci te nieprzyzwoite:-D I obys zawsze byla taka niepowtarzalna!!!:-) STO LIAT, STO LIAT...:-)

Radziu kochany! Dla Ciebie rowniez najserdeczniejsze zyczonka. Zyj dluuuugo i szczesliwie. Oby nigdy niczego Ci w zyciu nie zabraklo i Twoje marzenia zawsze sie spelnialy w odpowiednim momencie. Wielki urodzinowy buziak dla Ciebie!!!:-)

No, to zyczenia poskladane. Mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam...
A ja znowu "kradne" internet:sorry: Korzystam jak jest. Bo wczoraj wieczorem mi zabrali:-(
Lece prac ubranka Julka a pozniej za pichcenie sie biore. Wieczorkiem imprezka mojego mezusia:cool2:
To milego dnia

I jeszcze raz wielkie dzieki za zyczenia:-) Te forumowe i te smsowe:-)

dobry!
ja tez tylko sie witam bo lecimy do miasta...

misia-wszystkiego najpiękniejszego dla Ciebie i obyś długo się nie musiala starać o następny cud..;-)Wieeeeeeeeeeeeeeeeeelki buziol!
Radus-Tobie tez 100latek w zdrowiu i pięknej imprezy urodzinowej z zajefajnymi prezentami!
a Wam milego dzionka i duuuzo slonca!:-D

reklama
Radziu-oby rodzice zawsze byli tymi najlepszymi i najkochańszymi,oby każda zabawa owocowała w uśmiech od ucha do ucha,koledzy byli najlepszymi kompanami we wszystkim,a życie miało słodki smak,jak urodzinowy tort:)))Wszystkiego dobrego od NAS:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry