reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wczoraj bylam z kolezankami na rynku, bylo super siedzialysmy w ogrodkach, saczylysmy drineczki a w tle slychac bylo KAJE, ktora potem wpadla z ekipa do knajpy gdzie my bylysmy.:tak:

renni - ale czad! I tak sobie myślę... Kiedy ja sobie tak będę mogła posiedzieć??? Chyba tak bliżej czterdziestki;)

MartaF - no to faktycznie kiepski dzień, ale... już minął, dziś będzie lepiej:-)

U mnie odrobinę lepiej. Kaj przestał wymiotować, w nocy wstawałam co godzinę i dawałam mu wodę. Teraz spadam ugotować mu kaszy manny na wodzie. Miłego dnia wam wszystkim.

Która się podzieli słońcem???

aaaaa... Lubiczanka - sprawdzasz na dafcie czy na rent.ie? My swój dom znaleźliśmy w gazecie. W lokalnych gazetach zwykle ogłaszają się landlordzi więc i negocjować łatwiej i zwykle taniej. Płacimy 530 e za 4 sypialnie z wywozem śmieci.

witam

Zgaga wszystkiego co najlepsze w życiu :-):-)

słońca niet,może popada?przydałoby się u mnie to może dzieciaki odpuszczą sobie plac zabaw.wczoraj siedziałam na nim 4,5 godziny :confused2::confused2:

anaklim to dobrze,że Kaj wraca już do siebie,a jak reszta chłopców?

Anaklim-a gdzie Ty kobieto mieszkasz???My patrzymy na dafcie(na rent jest to samo)i w gazetach też...ale jak na razie nie ma dla nas domku:(((
Marta-domek nawet,nawet,niestety wynajmowany przez tą samą Yvonne:(((

Bry:-)
Ja już od godziny "na służbie":tak:Ale zdążyłam jeszcze rano galat zrobi na jutro:-p:tak:Po powrocie znów do garów:confused2:A raczej do sałatek:tak:I dęcia...w balony się znaczy:sorry:
Słonka faktycznie nie ma ale taka duchota,że szok:szok:
Zgagulcu,Zdrówka,szczęścia,pomarańczy,niech Ci mężyk nago tańczy:-D
happy-birthday-g.gif

:rolleyes2::evil::rolleyes::biggrin2:

Anaklim,super,że choróbsko daje za wygraną:tak:
Ja się też za nową chatką rozglądam,ale u nas za 3 sypialnie 1000:szok::confused2:...530?Jeszcze takiej ceny w naszej okolicy nie widziałam:eek:,nawet za 1 bed:confused2:

Tichoek, Lubiczanka - ja jestem Anna z Zadupia czyli mieszkam w Longford, Co. Longford, straszna dziura. Mój mąż trafił tu zupełnie przypadkiem ponad 5 lat temu i tak już zostaliśmy.

Zgaga - stolatki:-))))

... jak nie trudno było przewidzieć przy rota - Sasha wymiotuje... O ile Kaj jest tak duży, że leci do kibelka jak tylko czuje, że mu się zbiera, o tyle Sash wiadomo... druga pralka pierze... jestem wykończona...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry