reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczynki, wszystkim Wam serdecznie dziekuje za zyczonka:-)

Przeniesli nam juz linie tel. wiec na eircoma mozna sie dodzwonic. Niestety na przeniesienie internetu musimy poczekac jeszcze kilka dni. I nie wspomne, ze kazali nam zaplacic za przeniesienie wlasnie tego internetu 30e:eek: Bez sensu- linie przenosza tak od zaraz a z netem problem robia... Ale zaplacimy, bo czego sie nie robi, zeby miec kontakt ze swiatem (tudziez BB:-D).
A tak w ogole, to ja teraz... "kradne" internet:sorry::zawstydzona/y::-D Jakis zasieg od kogos podlapalam, to i korzystam;-)
Dobra, uciekam, bo maz krzywo patrzy- juz 10 min. temu mielismy jechac na zakupy...
To do pozniej.
Jak mi jeszcze wieczorkiem jakis zasieg przywieje, to wpadne na chwilke

reklama
Przeniesli nam juz linie tel. wiec na eircoma mozna sie dodzwonic. Niestety na przeniesienie internetu musimy poczekac jeszcze kilka dni. I nie wspomne, ze kazali nam zaplacic za przeniesienie wlasnie tego internetu 30e:eek: Bez sensu- linie przenosza tak od zaraz a z netem problem robia... Ale zaplacimy, bo czego sie nie robi, zeby miec kontakt ze swiatem (tudziez BB:-D).
:-Dmy tez musielismy placic,a Pani tak mnie bajerzyla ze szok;-)Mowi do mnie: i tak kochanienka tego nie poczujesz:-D(w sensie tych 30e dopisanych do rachunku;-))
zamowilam i ja to miecho ze schabowyonline..zobaczymy co tam maja;-)a przede wszystkim czy nas koles znajdzie..;-):-D

Uuuuuu
Ale tu dzisiaj cisza:szok:
Zaczelam prac rzeczy dla malego, bo mnie dzisiaj taki jakis skurcz zlapal, ze wystraszylam sie nie na zarty:eek: Wiem, ze powinnam od torby zaczac ale co mam pakowac, skoro jeszcze nie wszystko zakupione:sorry:
A tak w ogole, to wlasnie zauwazylam suwaczek Adulinki:-) Tzn. ze ma 2 lata, 2 tyg. i 2 dni. A o 23.48 jeszcze 2 godz. beda:-D:-D

Dobra, lece porobic cos tworczego, bo i tak musze czekac az pralka skonczy prac...

Dobrej nocy Wam zycze i jeszcze raz za zyczonka dziekuje;-)

tort.jpg
Zgaguś
W dniu Twojego święta wznoszę szczęścia wianek
Niech Ci się uśmiecha wieczór i poranek
Niech Ci życie słodko płynie w każdej chwili i godzinie
Niech odejdą precz gorycze tego z głębi serca życzę..

Witam z Polandii :-) w końcu znalazłam chwilkę, żeby do was zajrzeć ;-)
lot bez problemów, Igor jak zwykle zbytnio nie zauważył, że lecimy;-) i pod koniec poszedł w kimę, obudził się, jak wyszliśmy z samolotu, potem usnął w samochodzie i znów pobudka o 24 jak dotarliśmy do domku. ale zaraz usnął i spał do 8.30:szok: co dla niego nie jest normalne...
a dzisiaj już młyn od rana - mały "sprzedany" rodzicom, więc miałam czas na fryzjera i kilka innych "uciech" dla ciała i duszy. jutro weselicho i modlę się, żeby moja kosmetyczka znalazła dla mnie chwilkę na make up;-) tak to jest, jak człowiek budzi się 2 dni przed imprezką... ale dam radę
pogoda w PL - do bani - dość ciepło, ale pada:eek: ponoć w pn ma być już lepiej - zobaczymy
Andzulina- Alutek bedzie zdmuchiwal swieczke 26.....czyli juz chyba wrocisz!! Mam nadzieje!!

dziekujemy wszytskim za zyczonka!! Jak ten rok zlecial......ehhh....lza sie w ku kreci....
Misia - my wracamy we czwartek w nocy, więc będziemy na 100%:tak:
Lady Zgaga - Wszystkiego najlepszego - spełnienia marzeń - tych dużych i tych całkiem malutkich...
Anaklim - zdrówka dla dzieciaczków
uciekam, bo na oczy ledwo widzę - jutro rano moje chłopaki jadą na giełdę, a ja robię sobie SPA przed imprezką - no i czekam na tel od kosmetyczki:sorry:
odezwę się pewnie w niedzielę - zależy od mojego stanu ducha i ciała :-D
spokojnej nocki Dziewczynki

Ciao dziewczeta!

Ja tylko na momento,bo musze sie w miare wyspac przed jutrzejszym wielkim dniem zakonczenia roku szkolnego!

Ciagle sprawdzam,czy wsyztsko mam....i czy napewno dobrze itp.

Ja juz Mamie Adulinkii Julcia zyczenia skladallam...ale sie powtorze- Sto Lat kochana!!!!!!! I pakuj zesz ta torbe juz! Julcio juz sie zaczyna dobijac do drzwi sezamu:-D

Nic to..lece naprawde!

Andzulina- kamien z serca,ze bedziesz!!Udanej imprezki i nie bolesnego kacorka!:-)

reklama
Misia-???świętowałaś wczoraj?Najlepszego w takim razie,zdrówka i spełnienia każdego marzenia:)))
Dzień dobry
Ależ mi się doskonale spało-od 1szej do 7mej z 1ną przerwą:))))
Andzulina-świetnej zabawy życzę:)
LadyZgaga-mam nadzieję,że się szybko uporają z tym łączem
Margaritta-dla mnie cały tydzień zleciał błyskawicznie(wczoraj byłam przeświadczona,że jest środa:/)
Asieńko-gdzie Cię wywiało?
Uciekam,bo mały lament mi się kroi w saloniku:(Miłego dnia kochane:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry