reklama

Mamy z Irlandii!!

anaklim o mało co pracy nie straciłam dzisiaj:/ miałam zły humor od rana bo mi zaniżyli fis(a niby nie można zmienic w ciągu roku)a mieli zwiększyc to jeszcze szef sie przyczepil ze zapytalam kolegi o pomoc(sama palety bym sobie nie przywiozła)ehhhh poprostu sie wybeczałam i już mi lepiej:)

reklama
Witam,:-);-)
ale jestem padnieta, my zamiast dzisiaj swietowac to zaliczalysmy ostatnich lekarzy, nic fajnego! Ale najwazniejsze, ze wszystko jest ok.:happy:
Swietowac z rodzinka bedziemy w sobote.:tak:
Wczoraj bylam z kolezankami na rynku, bylo super siedzialysmy w ogrodkach, saczylysmy drineczki a w tle slychac bylo KAJE, ktora potem wpadla z ekipa do knajpy gdzie my bylysmy.:tak:

Sto latek dla Dawidka i Alutka.

Jeszcze raz dziekuje w imieniu Natalki za zyczenia.:tak:

renni- o boziu...jak zazdroszcze! Nie ma nic piekniejszego jak siedziec sobie w ogrodku na ryneczku....ciepelko,duzo ludzi, zimne piwko...pelen relax!:-)

I ja sie przylaczam do zyczen dla Natalki i Dawidka. Rosnijcie zdrowo i kolorowo!!

No a ja juz teraz tez relax. Bylismy na spacerku dzisiaj. Potem w odwiedzinach u kolezanki...Al sie wybawil w piaskownicy...pol piasku wyjadl:szok::-D
My mu na urodzinki kupilismy Discovery Tree z Vtecha. Bardzo fajnie sie tym bawi.
dopiero 21 a ja jestem padnieeetttaaaaa!!!
:-)

Kalimera:-)
ja wlasnie siedze przy sniadanku
mielismy ciezka noc Emka ma lekki katarek :-(

ladyzgaga Wszystkiego Najlepszego
przede wszystkim szybkiego bezbolesnego porodu
buziaki

oki zmykam do dzieci Eryk idzie zaraz do clubu bedzie spokoj
a Emcia mam nadzieje zaliczy drzemke
przesylam wam sloneczka bo mamy go za duzo pa

Dzień dobry
Jeszcze raz dziękuję za życzenia dla Dawidka:)))
Pauletta-ja też wczoraj oglądałam chatkę...hmmm-nora:(i ja już niejednokrotnie myślałam sobie co za tupet mają ,że pokazują na widok publiczny takie domki...
i płacz...już mu się nie podoba:(((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry