reklama

Mamy z Irlandii!!

Andzulina-----ale ty zaraz wracasz prawda???? W sensie z Polski....nie jedziesz na dlugo? Alutek by sie zaplakal jakby Igoraska nie bylo w dzien dmuchania swieczek!

Al narezcie poszedl sie kimnac...straszny placzek z niego dzisiaj! Ja juz mam dosc tego odosobnienia. Od kilku dni,odkad Al jest chory,gadam ze scianami....to do mnie niepodobne! Brakuje mi juz ludzi....:-(Byleby do weekendu!! A jutro moze uda mi sie isc zrobic wkoncu pazurki...:-)

reklama
d.dobry przed poludniem!
padam na pysk ale ilez mozna pisac o tym samym..:-(:sorry:

Najlepsze życzenia dzisiejszym jubilatom!
-
Natalce,Alusiowi i Dawidkowi!:tak:
u nas po staremu..Jedziemy dzis chate obejrzec raz jeszcze i pogadac z przyszlym lanlordem..A. juz od wczoraj nogami przebiera,ja z reszta tez podekscytowana..;-):-D
Zgaga-dobrze zes zadowolniona z chaty i landlady tyz-o to chodzilo w koncu:tak:Ty sie popakuj kochaniutka moze,co?lepiej dmuchac na zimne:tak:;-)
a tak w ogole to mam nadzieje ze sie nie przemeczasz za bardzo...;-)
zapomnialam...
:sorry:- buziol dla Zuzi z okazji ukonczenia 3miesiecy!-to byl magiczny dzien u mojej Wikty, kiedy to zmienila sie w aniolka jesli chodzi o spanie ;)
no i wysokich i spokojnych lotow Andziulinie,jak tez szczesliwej podrozy i szerokosci ewelci..

Ostatnia edycja:
hej

Urodzinowe życzonka dla maluszków!!! 100 lat beztroski!!!!!!

Kaj dalej wymiotuje - nic nie je, wodę podaję łyżeczką ale wszystko na nic. Sasha i Iggy z gorączka i zaropiałymi oczami. O 12.30 wizyta u GP. Ledwo patrze na oczy bo noc do tyłu. Nie znoszę jak moje dzieci są chore:-( Nie moge patrzeć jak się męczą:-(

Witam(lepiej pózno niż wcale)
Dzięki również za życzenia dla mojego małego Mężczyzny:)))Przy okazji życzę pozostałym jubilatom(Alutkowi i Natalce)wszystkiego co najlepsze i najwspanialsze,a Wam dziewczynki(Misia i Renni)oby Wasze pociechy wyrosły na mądrych,zdrowych ale przede wszystkim szczęśliwych ludzi:))
Ewelcia,Andzulina-szczęśliwej podróży:)
LadyZgaga-Ty tak nie chudnij-przynajmniej nie w ciąży:/Ale dałaś radę z przeprowadzką-brawo:)
Pauletta-Twojej kruszynce również buziak na 3miesiączki:*
Tichonek-Ty się nie wygłupiaj z alergiami...A wyjca współczuję-u nas co rano wyje,ale na szczęście nie w najbliższym sąsiedztwie,dlatego nie zrywa nas ze snu:/
Anineczko-mieliście już to spotkanie dla rodziców JUNIORÓW?
Uciekam teraz,bo muszę zmontować Dawidkowi prezent....A a wczoraj wynalazłam kostium dla niego i wygrał konkurs na najlepszy:))))

Asienko,o której będziecie w sobotę w Swords?Mój P po Was podjedzie koło Pawilonów:tak:

Wiesz co, jeszcze nie patrzyłam jak mamy autobus, ale pasowałoby tak koło 15.30, żeby na 16 do Was dotrzeć, ale jak mówisz, że P po nas mógłby podjechać:-D;-) to może tuż przed 16??? no i wtedy może naprawdę mężowski będzie mógł. W sumie tak pewnie najlepiej, bo to taka godzina, że autobusów jak na lekarstwo. patrzę i mamy dwa od nas 0 15.30, a wczesniej nic:szok:

To i ja dołączam się do życzeń dla pozostałych
Wszystkiego Najlepszego dla Natalki i Dawidka :-)
Misia - yyyy... a kiedy Al planuje zdmuchnąć swoją pierwszą świeczkę??? bo my wracamy za tydzień...
Dzięki Dziewczynki za życzenia miłego lotu i pobytu w PL... jak na razie, to A jest w pracy, a ja próbuję się spakować, ale baaaaardzo ciężko idzie... Igor jest wszędzie - co ja spakuję do torby, to on wyciąga. a jak go wyniosłam do innego pokoju, to wywalił mi wszystkie rzeczy z najniższych półek, potem polazł do łazienki i tam też niezły sajgon zrobił. no za cholerę nic nie mogę zrobić - jestem wściekła na A, że do roboty poszedł. a jeszcze głowę muszę umyć i jakoś się ogarnąć:no: boszzzzzz.... a do 15.00 mało czasu zostało...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry