reklama

Mamy z Irlandii!!

hej dziewczyny z rana.
My w trakcie sniadanka, pranko jedno juz wstawione a pozniej trzeba kuchnie ogarnac:szok: bo normalnie wczoraj to palcem nie ruszylam po powrocie.

Dla Wszystkich malych solenizantów wszystkiego najlepszego i zeby usmiech nie schodzil im z buziek przez caly dzien.
Wypatrzylam tez ze mala Zuzanka Pauletty konczy dzis 3 miesiace wiec dla niej rowniez wszystkiego naj naj i niech rosnie jak na drozdzach.

aa jesli chodzi o wykupienie pierwszenstwa to faktycznie lepiej jest to wykupic, niektórzy pasazerownie powiem delikatnie sa malo kulturalni i matek z dzieckiem nie przepuszczaja do przodu( a majac ten papierek mozesz sie pchac ile wlezie a gdy ktos sie bedzie bulgotal to swistek pokazujesz i idziesz dalej), a tak jesli sie nie myle sa dwie kolejki i ta kolejka z pierwszenstwem wchodzi pierwsza do samolotu i ze spokojem sobie miejsca wybiera.
A torby mysle ze powinny przejsc, ja tez lecialam kiedys z dwiema( jedna podrozná a drugá mialam ala torebke na ramie wypchana po brzegi z potrzebnymi rzeczami dla malej i jeszcze laptopem:-)) kiedys mi zwazyli obie i mialy rowno 10 kg wiec je przepuscili.

reklama
Ja latam aer lingusem i rzadko kiedy ktoś powiedział mi żebym poszła przed kolejkę czy coś takiego.. Ja nigdy nie patrzę czy komuś to nie pasuje czy inna mama stoi z dzieckiem (bo być może się czai wepchać) i zawsze chodze na początek jeśli jest długa kolejka.. i nie radziłabym komukolwiek zwracać uwage czy mi czy innej mamie która idzie na początek bo tylko my wiemy jak ciężko jest latać z dzieckiem.. ja to zawsze jestem bojowo nastawiona:P Muszę sie bronić jakoś nie?:);)

Ciao!
dzieki dziewczynki za zyczonka...Alus tez dziekuje:-)
W zwiazku z urodzinami Alutek postanowil ryc mi beret od rana......szaleju sie najadl..marudzi tak,ze az mnie nosi....ale fajne urodziny!!!:wściekła/y:

Witam się:-)
Ale tu dziś uroczyście:szok::-)
Alutku,Dawidku,Natalko Wszystkiego naj,naj z okazji urodzinek!!!
Wiem,że to głupio zabrzmi,ale która Natalka ma dziś urodziny?:confused2::zawstydzona/y:
A ja kawę popijam,na prawe oko niewiele widzę bo mi łzawi i swędzi niemiłosiernie:confused2:Sezon uczuleniowy:confused2:Alarm u sąsiada wyje,że mi się zaraz mózg zlasuje:wściekła/y:Nic mi się nie chce,a tyyyyle mam do zrobienia:baffled:A jeszcze jutro idę wcześniej do Dylanka więc nic a nic z rana nie zrobię:no:
Asienka,będziesz w sobotę tylko z Anią czy z szanownym toże?
Pytałam dziś w przedszkolu kiedy mają zakończenie bo Wy tu już o rozdanie dyplomów mówicie,ale u Radka dopiero w środę 30-tego:tak:A w czwartek-24-tego mam spotkanie w szkole i już cała zesrana jestem:zawstydzona/y:
Moim pierwszym z góry suwaczkiem proszę się już nie sugerować bo jest niemiarodajny:-D

Witam

Tichonku czyli już się zaczęło?
Trzymam kciukasy.

U nas inauguracja 29, zakończenie 30,a fotograf 21 czerwca :tak:

A Natalka chyba Renii ?
Dawidku jeszcze raz najlepsze życzonka
Alutku sto lat :tak:

A Natalka dopiero jutro ma urodziny,tak wynika z suwaczka :P

Ostatnia edycja:
Hej laski,
Sorki, ze ostatnio troche Was zaniedbuje ale ostatnio jestem troszke w rozjazdach.
W niedziele bede juz w IE.
Dziekuje Wam bardzo za zyczenia dla Natalki.
Tichonku-zycze udanej impry, szkoda, ze nas ominie.

Buziaki.

O, widze, ze suwaczek zle wskazuje wiek Natalki bo dzisiaj wlasnie skonczyla 2 latka.

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-DAnineczko,nie nie zaczęło się ,wręcz przeciwnie.Właśnie jestem w trakcie @:sorry:Chodzi o to,że mi się trochę ostatni cykl przedłużył,więc się zacznie później niż wskazuje suwaczek:tak:
No właśnie ,zgłupiałam:eek:Tak mi się coś pamiętało,że NatalkaRenni z 17-tego,ale patrzę na suwaczek,że to niby jutro więc się pytam.
Ewelcia,Andzulina,miłej podróży i udanego pobytu w Polsce:tak:

reklama
Tichonku nie mam pojęcia:eek:, bo szanowny nie wie. Teraz niby dłużej pracują, ale jak z sobotą to się pewnie jutro wieczorem lub w sobotę o 12 dowiem:sorry::eek::confused2:. Ten ich szef to na ostatnią chwilę mówi. On by bardzo chciał, bo u Edyty nie był i ja jak ta słomiana wdowa:sorry:. Może się uda, że w sobotę tylko na trochę pójdzie po południu i akurat zdążymy na 16. I hope so:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry