reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka !!!
Ja caly dzien zajeta...jurto mamy prom..a wlasciwie to dzis o 21:30 ale moj m mowi ze kolo 18 musimy wyjechac....
Moze uda mis ie jutro do WAs zajrzec ale teraz juz zmykam spac....

reklama
Melduję się;-)
Misia - jestem jestem - czytam cały czas, tylko coś weny mi brakuje
Lady Zgaga - super, że u was ok i przeprowadzka zakończona pomyślnie - a teraz czekamy na bobo:tak:
Ewelcia - udanego urlopu - ja też dzisiaj wybywam, ale samolotem - w podobnych godzinach ja ty...
miłego dnia Dziewczynki:-)

Hello
Ale wczoraj wieczorkiem sie w forumowy rytm wbilam:-D Jeszcze dzisiaj mi zostalo. Wczoraj niestety nie moglam Was skonczyc nadrabiac, bo sie wiatry zmienily i mi znowu neta wcielo:baffled: Czekalam i czekalam ale skubaniec nie chcial wrocic. Ale dzisiaj od rana juz jest:cool2: To korzystam
Ewelcia, pieklam makowce:sorry: Wyszly w miare ale tak jak przewidzialam, nie byly tak dobre (i tak ladne) jak Twoje:sorry: Moze nastepnym razem...
I zycze Wam spokojnej i szczesliwej podrozy oraz udanego urlopiku.
Andzulina, ja juz Ci zyczylam ale sie powtorze, a co... Wysokiego lotu, udanego weselicha i pieknej pogody!

Ide ogarnac kuchnie i ponadrabiam troche
Milego dnia

Noooo, zapomnialam
Alusiu nasz kochany!!! Zyj 100 lat, badz szczesliwy i usmiechniety. Buziaki urodzinowe dla Ciebie
Natalko, z okazji Twoich urodzinek zyczymy Ci duzo zdrowka i wszystkiego, co najpiekniejsze

Ktos chyba jeszcze dzisiaj ma swoje swieto...? Przyznawac sie, bo nie chce mi sie szukac po suwaczkach:-D

Haaa!!! no i znalazlam!!!
Dawidku, 100 lat i dla Ciebie. Niech Ci sie pospelniaja wszystkie urodzinowe zyczenia

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny mam pytanie czy jak lece liniami Rayanair czy musze wykupic pierszenstwo na poklad jak bede z niemowleciem??
No i jak patrza na bagaz ,bo bede miala walizke ktore pojdzie do odprawy , mam zamiar zabrac plecak jako podreczny, aby bylo mi wygodniej bo bede wracac sama, no i do wozka mam przyczepiana torbe(tak jak to zawsze przy wozku a chce tam wlozyc pieluchy , mleczko itp) czy to przejdzie ??? Bo wiem ze tam sa strarznie restrykcyjni !

Hejka dziewczyny mam pytanie czy jak lece liniami Rayanair czy musze wykupic pierszenstwo na poklad jak bede z niemowleciem??
No i jak patrza na bagaz ,bo bede miala walizke ktore pojdzie do odprawy , mam zamiar zabrac plecak jako podreczny, aby bylo mi wygodniej bo bede wracac sama, no i do wozka mam przyczepiana torbe(tak jak to zawsze przy wozku a chce tam wlozyc pieluchy , mleczko itp) czy to przejdzie ??? Bo wiem ze tam sa strarznie restrykcyjni !

Pierwszeństwo sobie wykup, my też mieliśmy torbę taką do wózka oprócz podręcznego i u nas przeszło, ale warto mieć troszkę miejsca, jakby nie przeszło i kazali spakować w jeden bagaż:eek::crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry