reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka - Igor ma drzemkę dopiero po 15 :eek: więc akurat będziemy w drodze na lotnisko... ale właśnie A dzwonił, że za 20 minut będzie w domu - czyli jest szansa... jezuuuuu lecę, bo właśnie Igor znalazł suszone kwiatki i świeczki na kominku - buuuuuu....

reklama
omg spóznionam dziś troszkę,ale juz się poprawiam:cool2:

Alutku wszytstkiego najpiękniejszego Zobacz załącznik 257144

Natalko i dla Ciebie samych pogodnych dni laleczko Zobacz załącznik 257145

Dawidku
choć tutaj zdaloby sie juz Dawidzie :-D a dla Ciebie wszystkiego tego czego sobie tylko zapragniesz- niech sie spelni;-)Zobacz załącznik 257146

Andzulina spokojnie- dasz rade.;-) No i spokojnego lotu i udanych dni w PL;-)

anaklim chyba kazda z nas tak ma ,ze nie umiemy zniesc jak dzieciaczki chore:-( zdrówka Wam zycze i napisz co GP mądrego powiedział/ła;-)

obiadzio podszykowany-czakam teraz na Miśke i na G . Niki spi . Mam całe 15 minut dla siebie:confused2::-D

Hejo mamuski

To jeszcze raz wszytkiego naj dla Dawidka, sto lat dla Natalki
i ogromne buziaki dla Alusia, usciskaj mojego pulpecika
Emcia tez sle buziaki dla kolegi

u nas dzis 40 stopni nawet przy basenie goraco
Eryk w clubie a Emka spi a ja przyszlam sie ochlodzic na necie
dzis bralam udzial w konkursie i sie chyba przegrzalam bo jak wrocilam
do pokoju to mialam baaardzo czerwona twarz M sie smial ze wygladam jak
iddianka i wymyslil ze jestem z plemienia biale cycuszki:-)
ale serio tak czerwona to jescze nigdy nie bylam, ale zajelam pierwsze miejsce hehe
to warto bylo
mielismy isc dzis skakac na bungy tzn ja chcialam na spadochronie
za motorowka ale jakos nie wyszlo
oki pozdrawiam was wszystkie pa

Margaritta-całe 15 min powiadasz-to sobie zaszalejesz:))))
Monidan-ja też tak chcę!!!!!jak mi się chce upału-i wolnego oczywiście,bo to żadna rewelacja w piękny słoneczny dzień kisić się w pracy:)
Dziękuję Wam wszystkim za życzenia dlas synalka mojego:)

Hejooo ;-) oczywiście Wszystkiego najlepszego dla Alutka,Natalki i Dawidka i dziekować za życzenia dla Zuzanki :tak:
Ja dzisiaj byłam w Tuam oglądać chatki byłam umówiona na 3 i przeżyłam szok:eek: do tej pory się psychicznie nie mogę pozbierać:eek::eek::eek: jak im nie wstyd pokazywać tak zasyfionych domów :no: i już nie jestem zbytnio optymistycznie nastawiona do przeprowadzki :no::no::no: cóż zobaczymy dalej może będzie lepiej :sorry::sorry::sorry:

Andzulina- Alutek bedzie zdmuchiwal swieczke 26.....czyli juz chyba wrocisz!! Mam nadzieje!!

dziekujemy wszytskim za zyczonka!! Jak ten rok zlecial......ehhh....lza sie w ku kreci....

reklama
MartaF - co się dzieje????

Andziulina - szerokiej drogi!

Po wizycie u GP bez większych zmian: chłopcy dostali krople do oczu, a Kaj nic, bo jak powiedziałam lekarzowi co mu jest i co mu dałam (o restore), to usłyszałam, że nic więcej nie mogę zrobić. W sumie to zauważyłam. Problem polega na tym, ze Kaj w dalszym ciągu wymiotuje. Jak nic się nie poprawi do jutra to zabieram go do Mullingar do szpitala, bo mi się dziecko odwodni!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry