reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Misia i Radziu
HP.jpg

Dzień doberek wszystkim :-) ja ostatnio jakoś tak busy jestem i po za tym weny brak na pisanie :sorry::sorry::sorry: pojawiły się jakieś nowe chatki na dafcie mam nadzieję że będą w lepszym stanie jak te co oglądałam ;-) Pozdrawiam Was wszystkie :tak::-) a chorowitkom życze duuuuuuuuuuuużo zdrówka ;-)

Witam mamcie:-)
Radziu wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.
Misia najlepsze zyczonka,szczegolnie szybkiego pojawienia sie nowego lokatora w Twoim brzusiu:-)
U nas cieplutko,wlasnie wystawilam spiacego Tobiego na dwor a ja biore sie za porzadki.Dzisiaj K bedzie szybciej w domciu wiec rowniez zagonie go do sprzatania strychu i podworka a potem relaksik z cala rodzinka:tak:
A wczoraj na naszym osiedlu byla niezla zadyma w nocy.Niedawno, 3 domy ode mnie wprowadzili sie Ruscy i wczoraj chyba niezle popili-wogole to bylo ich chyba ze 20 w tym domu.Ok 3 w nocy bylo tak glosno,szarpali sie na calego,tlukli szkla,...Tobi sie obudzil.Juz chcialam dzwonic na policje,tzn kazalam mojemu K,ale po chwili podjechaly 3 radiowozy i chyba zrobili z nimi porzadek.Mam nadzieje,ze ich wywala z tego osiedla,bo do tej pory nic sie nie dzialo.Cisza,spokoj,bardzo bezpiecznie.A dzisiaj od rana widzialam pielgrzymki Ruskich i co drugi mial obandazowana glowe:szok:Niezle musialo sie tam dziac...

Witam laseczki
Soleniazantom życze stoo lat!!!:)
Marta ale masz sasiadki hihi
Andzia oby cie sie pogoda poprawiłą!
A ja wczoraj po pracy pojechałąm do cioci na rybki bo wujek nałowił duzo i objadłam sie nimi jak śiwnka, potem serniczek winko uff było pysznie
Dzis po pracy polezałam na ogródku i idziemy na spacer, a wieczorem na urodziny do znajomych tylko bez picia bo jutro do pracy:/
No i jutro oczywiscie tez busy po pracy kolejne urodziny, a że mamy Dzien ojca lunch w hotelu to bede zrypana jak nic ..

Manadzerka poszła mi na ręke i powiedziała że moge juz w środe isc na holiday juuupiii 2 tygodnie wolnego i w czwartek mama przylatuje!!:) Juz sie doczekac nie moge:)

Wiec to mnie trzyma ze niedługo bedzie luz i odpoczne, a weekend po prostu jakos przezyje hihih
Miłęgo wieczorku

Ciao!

Dziekuje Wam bardzo mocno za zyczonka!!
Dzis byl mega busy day!! Zakonczenie roku z szkole....bylo super i bardzo wzruszajaco!! Dostalam kwiatkiod uczniow,a nawet czekoladki....prawie sie rozryczalam....Potem urodzinki-roczek u kolezanki. No i teraz chwila luzzzuuu. A. idzie do pracy na noc wiec jestem sama.

Wszystkiego cudownego i kolorowego dla Radusia!!

Dobra ide odpoczywac!

Wilwia----ale jaja. Wspolczuje wam...szlag by mnie trafil!

reklama
Mój mąż właśnie się bawi na weselu swojego brata i musze przyznać że mi się jednak smutno zrobiło że mnie tam nie ma :zawstydzona/y::-(:-(:-( pewnie do jutra mi przejdzie ale póki co smutno idę poczytać książkę dobrej nocki mamuśki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry