madbebe
mama pazdziernikowa 2009
ello!
u nas tez pochmurno..
spijam kawke,maz juz wlasciwie spakowany.Ja mam flakoskurcz z nerwow
nie lubie jak on gdzies jedzie na dluzej niz dzien
;-)
Dobrze ze mi chociaz auto naprawili
wiem przez co przechodzisz..To mija dopiero jak sie odbrze osluchasz i zaczniesz miec do czynienia z jezykiem na dluzej,najlepiej codziennie,niestety
Sama przez to przechodzilam..Jak zaczelam prace to zwiewalam po chwili 'konwersacji'...ze o strzelaniu buraka nie wspomne

A teraz sie uwsteczniam przez siedzenie w domu i musze sie zastawnawiac chwile przed skleceniem zdania..Ale jeszcze sie dogaduje
tylko slownictwo ubozsze sie staje
:-(Zawsze sobie obiecuje ze sie za to wezme i d**a;-)
Wikta tez sie szczerzy do babci na skype i jak tylko ja uslyszy to robi jej 'pa pa'
Babcia jest smieszna bo pokazuje jej zabawki,jakie to jej kupila i na nic tlumaczenia ze Wikta nie bardzo wie co znaczy babcia w telewizorze,ze o lalkach nie wspomne..;-)
u nas tez pochmurno..

spijam kawke,maz juz wlasciwie spakowany.Ja mam flakoskurcz z nerwow
nie lubie jak on gdzies jedzie na dluzej niz dzien
;-)Dobrze ze mi chociaz auto naprawili

Idę dziś z Radkiem na spotkanie w szkoleI mam sraczkę od rana
...Żartuję,nie jest tak źle,tym bardziej,że dytę ze sobą ciągną
bo się bojam sama,że coś nie skumam albo nie będę wiedziała co powiedzieć
(co jest baaardzo prawdopodobne bo mam straaaaszną blokadę,chyba nigdy nie będę po angielsku mówiła
)Ale obiecałam sobie,że będę próbowała sama coś wystękać,a Dytę muszę mieć w razie WU
...To która chętna za mnie chodzić będzie na wywiadówki?
Siet!
![]()
wiem przez co przechodzisz..To mija dopiero jak sie odbrze osluchasz i zaczniesz miec do czynienia z jezykiem na dluzej,najlepiej codziennie,niestety
Sama przez to przechodzilam..Jak zaczelam prace to zwiewalam po chwili 'konwersacji'...ze o strzelaniu buraka nie wspomne

A teraz sie uwsteczniam przez siedzenie w domu i musze sie zastawnawiac chwile przed skleceniem zdania..Ale jeszcze sie dogaduje
tylko slownictwo ubozsze sie staje
:-(Zawsze sobie obiecuje ze sie za to wezme i d**a;-)Wikta tez sie szczerzy do babci na skype i jak tylko ja uslyszy to robi jej 'pa pa'
Babcia jest smieszna bo pokazuje jej zabawki,jakie to jej kupila i na nic tlumaczenia ze Wikta nie bardzo wie co znaczy babcia w telewizorze,ze o lalkach nie wspomne..;-)

)Ale obiecałam sobie,że będę próbowała sama coś wystękać,a Dytę muszę mieć w razie WU