• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Asienko-ja też pranie wstawiłam;)))))Nooo i fakt-Anulka rośnie jak na drożdżach(nie wiem jak wizualnie,ale wiekowo)-buziak dla niej w policzek:*
A ja właśnie wyskoczyłam sobie z wanny-mega relaksik od rana,Daniel śpi,starszyzna szaleje z Reksiem...Co na obiad?Chyba krokiety:)))

reklama
Witam laseczki
Ale piękny poranek aż sie żyć chce:))No i dzis w nocy po chłopaków jade na lotnisko:)
Ja oczwiscie juz tez dwa prania nastawiłam:))
Lubiczanko postaraj si ena sobote dojechac, bo w niedziele możliwe że grupowo na wycieczke pojedziemy do Fota park w Cork.
Ewelcia fajnie że juz na swoim jestes, dawaj foty jakies.
Larcia ciesze sie że u Ciebie wszystko ok:)
Pauletta w takim razie jak bee w Tuam to zadzwonie:)
Madbebe żyjesz??:)
Didi sie nie odzywa bo busy dziewczyna jest hihi
MoniaDan to jak z tą kawką dzisiaj??:)
Miłego dnia życze ,ja ide troche chate ogarnac i jakis obiad zmajstrowac:)

Witam się:-)
My dziś wstaliśmy wcześniej,żeby młodego przez 2 dni troszkę przestawić na wcześniejsze wstawanie i chodzenie spać przed szkołą:tak:
Durnowata ta pogoda była wczoraj:wściekła/y:Oczywiście gdy my na Salut nie pojechaliśmy,pogoda się zrobiła letnia:sorry2:Ale co tam,nie żałuję Salut bo wylądowaliśmy z rodzinką Lubiczanki u Margaritty na nowym ogródku:-DFajniście było,dzieciaki się wylatały,pies też:-Dmy pojedliśmy,babki poplotkowały,panowie zresztą też:tak:Dzionek minął tak szybko:szok:Zawsze co dobre to się szybko kończy:sorry2:Dziękuję Wam dziewczynki i Waszym rodzinkom za świetną niedzielę:tak:
Lubiczanko,na pewno jak będziemy w Waszych stronach,zawitamy:tak:
Idę pranie powiesić na dworze:tak:

Witam

Antoś w szkole...
jejku jak dziwnie...skończyła się wolnośc i spanie do 10 :sorry2:
Szkoła super,słoneczne klasy,ładnie urządzone i fajni ludzie.
Antek został do 11:30.
Jego nauczycielem jest dyrektor szkoły,młody sympatyczny gośc,który dziś miał jedną pomarańczową a drugą żółtą skarpetkę :-D
Była kawka,zwiedzanie klas i pogaduszki.
Antek zadowolony bardzo,Matt zawiedziony,że nie może zostac :sorry2:

Ja też się biorę za pranie :-D:-D

Anineczko-no właśnie-czemu dziś?Dobrze,że się Antkowi spodobało-ale jak mogłoby być inaczej-jak dyro z takimi skarpetkami(normalnie akademia pana Kleksa);))))
Tichonek-zawsze tak jest-mówię Ci-jak jest fajnie,to czas leci że ho ho;)))))Czekamy na Was-chybaże znowu nas poniesie do Dublina:)))
Misia-dajesz!!!

Tichonek- hehehe....nie mam testu .....i nie mam kasy.....

Anineczko- sueper ze Antkowi sie podoba w szkole!! To juz powazna sprawa :) Mattowi bedzie teraz troszke smutno bez brata co?

U nas narazie szczegolnych planow brak bo kolezanka oze przyjedzie...a moze nie i tak oczekuje na jej znak. Ja jeszcze w pizamie....

zupełnie nie wiem dlaczego dziś :blink:
no ale jak kazali :-D:-D
może tak się palą do pracy? bo widac,że maja ogromne chęci by cos robic :tak:
już dyrek wie,że jedziemy do Polski tak więc problem z głowy:blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry