• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Nie no wiem...Tichonku- stestuje sie dzis juz chyba bo wole wiedziec...tak albo nie,a tak to doszukuje sie jakis symptomow bezsensu....i tylko sobie wstrzymuje @...wszytsko mi sie zaraz rozleguluje...A zabiera Alexa do miasta wiec pojde sobie do apteki i kupie bo sklep za 2 e to baarddzzo daleko stad...

witam witam

Lubicznko tak jak Kamcia pisze jestem zabiegana...heh ..wczorac Zuziao d rana dzisiaj to samo... do tego jeszcze kolega P ..ale juz pojechal po sniadanku.. pranko wstawic ..posprzatac i jakosnei mamkiedy usiasc do kompa.
ok..lece sprzatac dalej w kuchni i polatac na odkurzaczu ..bo od rana zwariowac idzie z dzieciakami ..a pozniej moze nad zatoke pojde z nimi bo w deiel dzisiaj dostane jakos nei mam nastroju na gromade dzieci

helloł

normalnie laski mają racje- czas w dobrym towarzystwie leci zdecydowanie za szybko:sorry2: no a jesli dodac do tego wizyte "jak po ogien" to juz w ogóle Tichonku :-p Lubiczanko :-p niemniej jednak dzięki za odwiedzinki- fajne takie niedzielne popoludnie:tak: zapraszam czesciej- moze next time bede bardziej przygotowana:zawstydzona/y: bo z tym ,ze pojedliśmy to Tichonkowa przesadziłaś:-D no chyba,ze ciasta Twego :tak: :-p

W kazdym razie...wiem wiem powtórze się,ale uwielbiam tego małego szkraba lubiczanki- normalnie jest taki mniamniusi ze uhhh :rolleyes2:

Niki w przedszkolu- obyło się bez łez - ufff , znaczy bez jej łez- ale ja se ze sobą poradze;-):-D

Pranie jedno juz schnie drugie sie pierze. Az grzech nie skorzystac z takiej pogody- zero chmurki:szok:

Co to ja jeszcze... a anineczko zuch chłopak z Antośka:tak: niebawem i Matt Ci "wyfrunie" a wtedy jaka pustka :sorry2: Ci mówie;-) ale i tak nie wiadomo w co rece włożyc- dlatego usiąść przy kompie to narazie gód ajdija:-D

miśka idz ,ze do tego sklepu :angry::-D:-D

zgaguś jak nocka?? :-) cmokas dla dzieciów

ewelciaaaaa foty dawaj:-p

Milusiego dnia laseczki- dla wszytskich ofqrs

Dziendoberek Drogie Panie
U la la ale my dzis pospalysmy az d 9.30 pewnie spalybysmy dluzej ale M zadzwonil i nas obudzil... w sumie to dobrze bo po 45 minutach juz mialam wizyte lanlorda bo po kase przyszedl.

A ja sie dzis czuje jak nowo narodzona, wczoraj zmienilam look he he tzn pofarbowalam sobie wloski. Od czterech lat mialam blond a do wczoraj odrosty na pol glowy wiec farbowanie to juz byla koniecznosc i teraz jestem POWER PLUM ha ha tak ten kolor sie nazywa taki czerwonawo kasztanowy.
No nic herbatke dokoncze, ogarne kuchnie i pojdziemy po jakies warzywka do sklepu a po drodze plac zaliczymy.
Miska rob ten test po wszystkie ciekawe sa... a to wkrecanie to tez znam mnie sie spoxnia 10 dni i raz mi sie w glowie zakrecilo i juz sobie ubzduralam ze to ciaza i biegiem do sklepu lecialam po testa(wyszedl negatywny)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry