butterfly46
Zaangażowana w BB
Kasiuleczka fryzurka super, jak zmiany to tylko na lepsze.
A my dzien tez spedzilysmy na ogrodeczku trzeba lapac ostanie dni lata
A my dzien tez spedzilysmy na ogrodeczku trzeba lapac ostanie dni lata
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Wiem ze to trochę nasza wina, jak jej szły zęby to usypiała w łóżku i nie przenosiłam jej do łóżeczka, usypia z łóżeczku ładnie po 45min do godz budzi sie i płacz a jak ja położę do łózka to śpi spokojnie cala noc
. Dziś przestawiłam jej łóżeczko zobaczymy co to będzie. Super ze udało sie wam spotkanie mam na myśli lubiczanke, Margaritte i Tichonka:-), my mieliśmy jechać ale wiało u nas, trochę kropiło, wiec odpuściliśmy ale po południu zrobiła sie piękna pogoda, wiec korzystaliśmy. W sobotę grillowaliśmy, Asia padła i spala cala noc do 6.15
, nie wiem kiedy sie to moje dziecko przestawi na dluzsze spanie rano, dzis o 6 i gotowa do zabawy. 

Ale jutro powtorka tak wiec jak ktos chetny na plazowanie to welcome salthill. Ja bede pewnie wychodzila kolo 11.30-12. Andzia, a ty o ktorej? No i bikini ofcourse musi byc tym razem bo paski mam opalone wszedzie!!

. Wiesz co chyba dzis czeka mnie powazna i ostateczna rozmowa z mezem;-)

. Teraz cosik brzuchol pobolewa ale mam nadzieje ze nie po leczo
. Uciekam klasc mlodego bo juz dawno powinien spac, ale dzis zrobilam mu dzien dziecka
a co? nalezy sie mu bo dzielny byl dzis moj chlopiec...Wiesienka - moje dziecko niestety wstaje o 6 - 6.30 codziennie... mimo prób przestawienia drzemek i kładzenia spać później. nieważne czy położy się o 20 czy 21.30, to i tak wstanie po 6... na razie próbuję zrobić mu jedną drzemkę w ciągu dnia... a co będzie, to zobaczymy...Mamuski a o ktorej wasze maluchy( takie do 1.5roku ) wstają?
No dobra....pod naporem z testem w reku udalam sie do kibla i oglaszam wszem i wobec ze jestem w ciazy...AMEN
mi nie dane było