reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ojjjjjjj tam dziewczyny cierpliwosci!!!Cieszcie sie KAZDA godzina "wolnosci" :-) Lada chwila bedziecie mamusiami juz na caluuuuuuuutkie zycie!!!Marze sobie czasem, zebym moja Amande mogla spowrotem czasem wsadzic chociaz na chwilke do brzuszka :-)

Ja zazdroszcze Wam Kochane, ze bedziecie rodzic! Nie raz wracam wspomnieniami na porodowke i wiem, ze chwile te na zawsze zapamietam jako najpiekniejszy moment mojego zycia!...I na pewno chetnie tam jeszcze raz powroce, moze za jakies 2 lata, he, he...
Radze tylko porosic o epidural! Bo nie wyobrazam sobie tych 20 godzin porodu bez znieczulenia!

to prawda e[idural tostraszna wygoda dzieki temu nie bylam tak wycieczona:)
ja tez wam zazdroszcze ale jescze troche i tez bedziemy chcieli 2 dzidziusia:)
z Olivierem byłam u lekarza bo sie nic nie polepsalo i dala mu antyboityk Ospamox oczywiscie w zadnej aptece nie bylo go w takiej dawce...norma ale juz jest lepiej wrocil mu apetyt wiec sie ciesze i mam nadzieje ze do sobotniego lotu wyzdrowieje...

to jak mamuski z Galway w przyszlym tyg sie gdzie umawiamy???? pozdr

hej dziewczyny moze mi ktoras pomoze bo cos mi sie str bb zablokowala i co ja twieram to otwiera sie na str 294 a jest juz postow do str 305 probowalam zalogowac sie jescze raz i tak samo jest a to samo dotyczy innych watkow i nie wiemczy cos na dany temat jest napisane u mnie str zaczyna sie od watku ciezarne pozniej nianie i mamy z irl i tak juz przez parenascie dni.niewienm za b co zrobic poradzcie jak wiecie z gory dziekuje

reklama
Dziewczyny, ja wiem, ze nalezy sie cieszyc koncowka ciazy, a wlasciwie spokojem i czasem dzielonym tylko z mezem, ale ja niestety nie daje rady juz fizycznie. Boli mnie juz chyba kazdy miesien i kazdy staw, a zeby sie wyspac-no to chyba tylko na kibelku :)
Do tego te ciagle telefony z pytaniami jak sie czuje i czy to juz. Probuje sie umowic na wizyte do Rotundy od 2ch dni i oczywiscie nikt nie odbiera-jeszcze nigdy mi sie nie udalo tam dodzwonic. Postanowilismy, ze po porstu pojedziemy w piatek rano i sie bezczelnie wepchne na wizyte.

Do góry