S
sandrulińska
Gość
kurcze pauletta oby sie jakoś ułozyło
porażka, że zamiast coś wymyślić uciekają od problemu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Faktycznie nieładnie,babki się nie mogą z W uporać to out:-(Może pogadaj z tymi babkami co były u Ciebie ostatnio w tej sprawie,że szkoda Ci,żeby dziecko w domu siedziało czy może mają jakieś rozwiązanie
Trzymam kciuki
Nie wiem jak te cykle po odstawieniu wyglądały,ale tak jak pisałam wcześniej,od 5 cyklów się monitoruję i przez 3 pierwsze było ok a teraz od dwóch kaszanka:-(hejo!
śliczniaste są renni:-)
tichonku lubiczanko moniadan pauletta kamcia anineczko margaritta dzielne mamuśki z Was!i ja jestem z nas baaaaaaaaardzo dumna:-) ale jak odprowadzalam hanie do przedszkola to tak mi ciśnienie skoczyło, że cała jak burak wyglądałam i pmay na dekolcie czerwone zawsze tak mam ze stresu
hania ucieszona zaraz pobiegla sie bawic , jest jedynym polskim dzieckiem , babeczki mi powiedzialy ze jakby miala jakis problem zaraz po mnie zadzwonia takze z telefonem chodze
ja to sie nejbardziej boje ze ona sie zestresuje ze nikt jej nie kuma a ona strasznie szybko sie frustruje
no nic pożyjemy zobaczymy
![]()

. 
,ale kumpela narzeka ze jej maly to niejadek, sa teraz w Pl pociesza sie ze jak wroci to zacznie jesc

zaczelam od grudniowek 2005 a do mam z irlandii dolaczylam pozniej jak juz wiedzialam w jakim miescie bede hehe i blam jeszcze na banda forum ale chyba juz go nie ma..A co do suwaczków,widzę ,ze coraz więcej ich liczących lata na BB.
A didi jesteś dłużej na forum,ale do Irlandek chyba później dołączyłaś niż ja?