pauletta82
Sexy Big Mamma
Hejoo ;-) dziewczyny moje kochane znalezienie specjalnistycznego przedszkola byłoby najlep[szym rozwiązaniem i wiem o tym już od dawna ale niestety W w Galway się do takowego nie dostał z powodu braku miejsc a w Tuam też już mają full i możemy mieć tylko nadzieję że w przyszłym roku się dostanie 
Kasiun i ja rozumiem z jednej strony te babki w przedszkolu ale z drugiej tak jak pisze Andzulina były uprzedzone o wszystkim o agresji również i mówiły no problem a teraz się okazuje że jednak problem
i bądź tu mądry i pisz wiersze dzisiaj robię rundkę po przedszkolach zobaczymy co z tego będzie ;-) także życzę miłego dnia ja się zbieram bo dziecię do przedszkola trzeba wyprawić na te ostatnie dwa dni 

Kasiun i ja rozumiem z jednej strony te babki w przedszkolu ale z drugiej tak jak pisze Andzulina były uprzedzone o wszystkim o agresji również i mówiły no problem a teraz się okazuje że jednak problem
i bądź tu mądry i pisz wiersze dzisiaj robię rundkę po przedszkolach zobaczymy co z tego będzie ;-) także życzę miłego dnia ja się zbieram bo dziecię do przedszkola trzeba wyprawić na te ostatnie dwa dni 
Poza tym zanim nie nadrobie to i nie skomentuje za duzo.
Ide moze jakies sniadanie zjesc bo kawke wciagnelam zaledwie a tu niedlugo mama z pracy wroci.
;-)
;-)