reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo ;-) dziewczyny moje kochane znalezienie specjalnistycznego przedszkola byłoby najlep[szym rozwiązaniem i wiem o tym już od dawna ale niestety W w Galway się do takowego nie dostał z powodu braku miejsc a w Tuam też już mają full i możemy mieć tylko nadzieję że w przyszłym roku się dostanie :sorry2::tak: Kasiun i ja rozumiem z jednej strony te babki w przedszkolu ale z drugiej tak jak pisze Andzulina były uprzedzone o wszystkim o agresji również i mówiły no problem a teraz się okazuje że jednak problem:baffled::sorry2: i bądź tu mądry i pisz wiersze dzisiaj robię rundkę po przedszkolach zobaczymy co z tego będzie ;-) także życzę miłego dnia ja się zbieram bo dziecię do przedszkola trzeba wyprawić na te ostatnie dwa dni :sorry2:

reklama
A ja już po spacerku do szkoły:)))
Pauletta-może porozmawiaj z dyrektorką tego przedszkola(specj)i powiedz jaka jest sytuacja-że "wyrzucili"Wiktorka z obecnego,że nie chcesz go zamykać w domku,bo to izolacja od towarzystwa-i co się dziwić,że potem agresywny,i że może da się coś dla Was zrobić-tożto przecież jeden chłopiec a nie trojaczki;)Mam nadzieję,że znajdziecie rozwiązanie z tej-nie przeczę,trudnej sytuacji:)))
Marta-a pójdziesz Ty mi;))))))))))))))))

dobry Wam!
mam nadzieje ze mnie nie pogonicie,ale ciezko mi zajrzec.Jak mala spi to 100innych rzeczy do zrobienia i tako:zawstydzona/y:Poza tym zanim nie nadrobie to i nie skomentuje za duzo.
Co doczytalam na dzis-szok wielki i szacun misia za ten wokal.I kawalek spoko,taki w sam raz dla mnie:tak:;-):-)
Jak widzicie jam daleko w tyle:baffled:Zapewne nadrobie dopiero w IRL :sorry2::baffled:

U nas pogoda po ch***rze,jesien normalnie.Watrzysko straszliwe.Niby ma sie ocieplic,zobaczymy. Wikta mi wstaje o 5.30 prawie codziennie takze bomba:nerd: Ide moze jakies sniadanie zjesc bo kawke wciagnelam zaledwie a tu niedlugo mama z pracy wroci.

Jutro ide do dentysty,brrrr.Powiem mu ze jak mnie bedzie bolalo to nie zaplace:-D;-)

Powodzenia wszelkim uczniom i ich mamom,coby sie nie stresowaly za bardzo!
pozdrawiam!

Witam z rana.

Pauletta-mam nadzieje, ze znajdziecie przedszkole dla W.
Lubiczanko-a to magiczne kolo to jest HULA HOOP Z MASAZEM KULKOWYM

Ostatnia edycja:
Dobry:-):-):-):-):-):-)
Kawkę popijam i tak mi się wspaniale dzień zaczął,że nic mi humoru dziś nie zepsuje:-):-):-)
Renni nie mamy planów,a co?Ty masz wobec nas?:-p;-)
Tichonek-oj będzie swię działo w następnym cyklu:)))
No właśnie....już w tym
ImagePreview.aspx
ImagePreview.aspx
Owulkę mam dziś:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wczoraj się bzykoliliśmy:tak:i chyba dziś powtórzym,a będzie co ma być:tak:
ImagePreview.aspx

heLLO!;-)
HANIA już w przedszkolu bardzo happy:tak:
ja z antkiem nudzimy sie jak mopsy:sorry2:
pogoda piekna :-)
tichonku jasne ze bedzie co ma byc!:tak: a ja Ci życze, zeby bylo tak jak chcesz;-)

Dobry:-):-):-):-):-):-)
Kawkę popijam i tak mi się wspaniale dzień zaczął,że nic mi humoru dziś nie zepsuje:-):-):-)
Renni nie mamy planów,a co?Ty masz wobec nas?:-p;-)

No właśnie....już w tym
ImagePreview.aspx
ImagePreview.aspx
Owulkę mam dziś:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wczoraj się bzykoliliśmy:tak:i chyba dziś powtórzym,a będzie co ma być:tak:
ImagePreview.aspx

Hihi, i po co było się stresować?????

Witam
Ja dzisiaj późno, chociaż spałyśmy normalnie do 8, ale pranie zrobiłam, rozwiesiłam, posprzątałam:-):-):-) i się bawiłam z Anulką

reklama
Renni-a gdzie i za ile można takie cuś nabyć???
Tichonek-noooooooooooooooooooo!!!Cieszę się -teraz tylko działajcie żeby coś zdziałać:)))))
Madbebe-hmmm-ładne zaległości-ale przepędzić Cię-nigdy w życiu
i zapomniałabym
Larcia-najlepsze życzenia urodzinowe dla tWOJEGO MAŁEGO sZCZĘŚCIA(nie pomyliłam się?)!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry