reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Renni-ja też chcę takie coś!!!!
Madbebe-miłej lekturki;)))
Margaritta-przyzwyczaisz się:)))Ja też zawsze wielkie plany i co?I nic-na zakupkach się kończy:(
A wiecie,że mój Dawidek podrywa pewną 9letnią blondyneczkę o imieniu Julia-dziś mi się wkopercił do wyrka i opowiadał,że ona świetnie jezdzi na rowerze,i ze mu się bardzo podoba,i że jak będzie większy jak ona to chce z nią chodzić...Fajne takie rozmowy z synkiem:)))Aż mi łezka poleciała:(A co to będzie za kilka lat,kiedy faktycznie mi dziewuchę przyprowadzi:/

Tichonkowa no dzisiejsza nocka Wasza ...jeden złoty strzał i po temacie;-):tak:
Nocka??!!:szok:Zwariowałaś?Nie wiesz jaka ja jestem zrąbana wieczorem,po pobudce o 7 rano?:sorry2:O 21-szej już ledwo na oczy widzę:baffled:Szybki numerek i nie po temacie tylko lepiej,żeby się temat dopiero zaczął:-D
Lubiczanko:rolleyes::rolleyes2:Ja Cię!:happy:A mówiłaś,że Dawid taki wstydliwy:blink:Fajnie tak pogadać z pierworodnym:tak:
Ale jak mi mój syn do domu jakąś dziewuchę przyprowadzi to przegonię ją :-D,nie będzie mi tu żadna syna bałamucić:angry::-D
Nie,no poważnie,ja będę straszną teściową,już to wiem:zawstydzona/y:Żadna mego syna niegodna będzie:sorry2::-D

Tichonku no chyba że to będzie córeczka jakiejś foremki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p, z Natalką i Nikolą świetnie się póki co dogaduje;-). Mój M mówi, że jak Ania zacznie chłopaków do domu przyprowadzać to zmieni ogrodzenie na betonowe a nie takie z siatki:-D:-D:-D

asienko gorzej jak przyprowadzi córeczkę foremki i mi się z jej mamą stosunki pogorszą:baffled::-D:-D:-DPrzez moją niechęć do synowej:-D
No,normalnie se nie wyobrażam,że ja go kąpię,chucham,dmucham,karmię,pieluchy zmieniałam a tu jakaś lafirynda mi na syna wsiądzie:oo::oo2::wink::-D:-D

Oli, Amanda - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

My właśnie wróciłyśmy z basenu.. Pogoda jest niesamowita! Oby w Pl jeszcze ciepło było jak pojadę.. Moje dziecko dziś pod okiem instruktora pływało :) I zrobiło ogromny postęp! Nie mogłam nigdy puścić jej ręki bo od razu siadała i głowa pod wodą - kończyło się to zachłyśnięciem.. I stanem zawałowym dla mnie a dziś mogłam już ją puścić kilka razy i ładnie szła bez upadków :D Niby to nic a się cieszę:):)
Miłego dnia laski!

reklama
Hejka
Najlepszego solenizantom, a mamusia jak najmniejszego balaganu do sprzatania po imprezce urodz.
My znow siedzimy na dworze pogoda cudna.
Jesli chodzi o zieciow i synowe to ja z moim T jeszcze naszego ziecia oczywiscie nie znamy no ale juz go nie nawidzimy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry