reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta bardzo dokladnie wytlumaczylas
;-)
No
Wlasnie ze to trzeba odppwiednio mu przekazac pokazac a nie mowic

Misia a co chcesz placuszki na sniadanie ;-)
A nastepnym razem dzwon to cie ppdrzuce do domu a nie ledwo doszlas i pamietaj ze na poczatku ciazy jest sie slabym i zmeczonym ale ppzniej dostaje sie energii ;-)

reklama
elloo wieczorowo
Po takim dniu pelnym wrazen wypompowana jestem, teraz jk usiadlam z tylkiem we fotel to sie chyba nie podniose:-D:-D
Jeszcze raz dla Amandy sto latek, Larciu dziekujemy za imprezke, mojej sie tak podobalo i tak sie rozkrecila ze wyjsc z MB nie chciala;-);-)
Kamciu dla Olivierka tez wszystkiego naj naj naj...
Moniadan mi rowniez bylo milo poznac...moze kiedys uda sie dluzej porozmawiac;-)
A po imprezie wybralysmy sie jeszcze na plaze.... super bylo znowu zobaczyc ocean i plaze bo naprawde szmat czasu mnie tam nie bylo. Wiec dziewczynki dziekujemy za towarzystwo i za zabranie nas tam.:tak::tak:
Milego wieczoru drogie Panie

Larcia dzieki za super zabawe, chlopcy padli w samochodzie zmordowani po imprezce :-D
Dziewczyny milo mi bylo Was waszystkie poznac :-):-):-) mam nadzieje, ze kiedys uda nam sie jeszcze spotkac.
Kasiun wpadaj na kawke jak tylko sie bedziesz nudzic :tak:

ja również się melduję z wieczora :-)
na początek
Amanda i Oliver - wszystkiego najlepszego dla was z okazji urodzin

Larcia - dziękuję za imprezkę;-)
Tichonku - no widzisz - jest ok, więc do dzieła :-D a za 2 tyg najpóźniej dziel się z nami niusami i nowy suwaczek wstawiaj ;-)
no i uciekam, bo jakaś nie do życia jestem...

hej dziewczyny , na dzien dzisiejszy wpadam na chwile sie przywitac , juz po powrocie z pl...:tak:
postaram sie was nadrobic w najblizszym czasie:tak: mam nadzieje ze sie uda ;-):-p
bo przy takiej ilosci postow to nic nie wiadomo...
wiec tak ...
na weselu bylo ok.. choc moj D nie dolecial niestety :-( ale wybawilam sie super...
pogoga w miare.... nie bylo na szczescie za goraco:-D
zmienilam kolor wlosow:-)
a mala zaczela mowic pojedyncze slowa co mnie bardzo cieszy :-)tylko jakos w pl bala sie chodzic, pewnie dlatego ze u nas wykladzina a w pl mamy plytki no i cos jak linoleum.... sama nie wiem czemu, ale teraz juz jest ok...

mam nadzieje ze wszystko ok u was... i nic zlego sie nie wydarzylo....

Witam mamunie.
Amanda ,Olivier wszystkiego najlepszego z okazjii urodzinek
Larcia dziekujemy za super imprezke i pyszniutki torcik.
Kasiun80 dziekuje za spacerek po plazy,szkoda ze Tobi nie dal nam dluzej pospacerowac.Padl w samochodzie.Jesli moge Cie prosic o nazwe tych kaszek o ktorych rozmawialysmy,bo zapomnialam:zawstydzona/y:
Dzisiaj przylatuje do nas siostra mojego meza z chlopakiem na tydzien i musialam przeprowadzic Tobiego do nas do sypialni-mam nadzieje,ze sie nie przyzwyczaji:tak:Zaraz ide spac,bo jestem padnieta ,jeszcze tylko musze cos przekasic;-)

Elo Kobietki,

O Boze jeszcze dysze. Tylko sobie prosze tutaj nic zlego nie pomyslec. Wlasnie wrocilam z Galway. Kolejny raz hihii NO nic jak chce sie ladnie wygladac to trzeba tam jezdzic. Juz dzisiaj mam dosc, jestem wymeczona, ale jaka zadowolona.DZien pelen wrazen.
No to na poczatek
AMANDO KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 3CICH URODZINEK.SLONECZKA NA CODZIEN!!!!!

Larciu Kochana bardzo dziekujemy z MOllunem za zaproszenie na party!!!Bylo super. Moje dziecko szczesliwe a jak ona to juz na pewno ja. Super pomysl z taka imprezka w MB.Jeszcze raz wielkie dzieki!!!!
Marcysiu + nr(nie pamietam jaki). Ja chcetnie wlece tylko musze wiedziec gdzie. Na Twojej ulicy mnostwo domeczkow. Przeslij adresik na priv i telefonik prosze. I zapraszam rowniez do mnie albo raz na jaki spacer pojdziemy moze co? a i milo bylo Cie poznac.

OLIVIER WSZYSTKIRGO DOBREGO I SAMYCH WSPANIALYCH DNI. ZDROWKA!!!!

Misia dbaj o siebie i sie nie przeciazaj.I mam nadzieje, ze juz niedlugo powroci Ci humor!!
Wilwia ciesze sie,ze Tobiaszek w koncu zasnal. Wydaje mi sie, ze widocznie nie odpowiadalo mu to, ze Molly zasnela i nie patrzyla na niego z zachwytem. Tez na jego miejscu nie bylabym zadowolona hihihi
Te kaszki to Nestle:
- 8 zboz
- 5 zboz z lipa
- owsianno-pszenna ze sliwka
Ucaluj Tobiego!
Dziewczyny dzieki za wspolne plazowanie. POl godziny zajal mi wyjazd z Galway. Wiec przez 18.00 bylam w domku nie bylo zle.
Moniadan, super bylo patrzec na chodzaca Emme.
Pauletta powodzenia w sprwie Wiktorka.

Uciekam bo padam.Zycze spokojnej nocki.

reklama
Hejka babeczki :-)
Ja tak szybciutko bo tez wypruta dzis jestem, dzien pelen wrazen wiec co sie dziwic:tak:

Pierw spiesze z zyczeniami urodzinowymi dla Amandy i Oliego wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, by wszystkie Wasze dzieciece marzenia te małe i te duze sie spełnily;-):tak::-D

Larcia ja rowniez dziekuje za zaproszenie, bylo super Wiktor wyszalal sie za wsze czasy:-D. Super pomysl z MB:tak: a torcik - no coz w koncu to ekspertka z ciebie hihihi - byl pyszny.

Po urodzinkach Amandzi małe plazowanie, ja oczywiscie z malym poslizgiem, ale dziewczynki mi mam nadzieje wybaczyly:-p. Bylo super tak sobie posiedziec, przyjac na twarz troszke piasku i czesc tego piasku dotargac do domciu:happy2:. No i Andzuliko dziekuje za kawke uratowala mi zycie:tak:

Marcysiu bardzo milo bylo mi cie poznac a twoje szrabiki sa przeurocze:happy:

Tichonku powodzenia dzis i nie tylko;-):-p. Obysmy zobaczyly wkrotce nowy suwaczek u ciebie

Pauletta powodzenia jutro i oby udalo rozwiazac sie jakos sprawe Wiktorka przedszkola bo nalezy ci sie troszke spokoju a i W potrzebuje dobrego otoczenia do prawidlowego jego rozwoju:tak:(czyt.chodzi mi o fachowa pomoc dla niego)

Misiu masz racje pofolguj sobie z tym piechurowaniem, bo na razie organizm moze ci platac figle i powinnas raczej byc w poblizu domciu. Jak cosik ci potrzeba wal jak w dym do nas :tak: my zawsze słuzymy pomoca - wiesz o tym nie???;-)

Dobra uciekam bo jakos luka w pamieci co mialam jeszcze napisac, ale co sie dziwic jak oczy sie mi juz kleja

Spokojnej nocki dziewuszki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry