• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

wlasnie doczytalam...

misia gratulacje:tak:

kasiuleczka ... nu nu... zrobilas sobie chyba taki sam kolor włosków jak ja....:laugh2::-p
ale ja byłam pierwsza.... hihihh

aha i wszystkiego naj dla Amandy i Oliego...

i oczywiscie dla wszystkich uczniaków duzo radosci w szkole na ten rok

reklama
czesc dziewczyny
dawno mnie tu nie było,ale jak widzę ile skrobiecie to masakra to nadrabiac.
moje dziecię znowu obraziło się na jedzenie i jest choler.nie marudna,więc nie mam praktycznie czasu na nic.
renni no ja już nie śpię od 4.30 bo moje dziecko postanowiło mi zrobic totalnie nietypową pobudkę.
ale o napisaniu czegokolwiek na forum mogłam zapomniec bo odka wstała to marudzi,że chyba zeświruję dzisiaj :-(

życzę solenizantom wszystkiego dobrego
:-)
ach,jak ten czas leci :-)

dziewczyny mam do was pytanko.
otóż moje dziecię od jakiegoś czasu je mleko modyf. SMA i powiem wam,że smaku jest bleeeee...myślałam,że mm takie po prostu są,ale...dzisiaj rano zrobiłam jej kaszkę z Bobovity "Kaszka mleczno ryżowa ,waniliowa" spróbowałam i jest pycha.w ogóle nie czuc,że jest na mm.
na pewno któraś z was używa polskiego mm.możecie mi powiedziec czy są równie niedobre jak te irlandzkie? bo skoro w kaszce bobovity jest mm to i jest dobre,to ja już nie wiem.no chyba,że to zasługa cukru zawartego w kaszce:rofl2:

kamcia cieszę się,że się wybawiłaś na weselu ;-)
należało Ci się po tym całym stresie z szefową.
mam nadzieje,że z nią wszystko się jakoś wyjaśniło,oczywiście na Twoją korzysc.

Hejoo:-):-):-) ja tak szybciutko... pojawiła się iskierka nadziei :tak: właścicielka przedszkola wpadła na pomysł aby zmienić W godziny od 12:15-15:15 wtedy jest dużo luźniej mniej dzieci i starsze w większości :tak: tylko musi jeszcze to przedyskutować z innymi paniami i jeżeli się zgodzą Wiktor zostaje :-) także trzymać mi tu kciuki ;-)
Madbebe bezbolesnej wizyty u sadysty życzę ;-)

Hejka dziewczyny ale my mialysmy wczoraj przezycie z Majka wlasciwie to ja bo ona nic nie kapowala o co loto wiec wyszlam sobie przed dom do samochodu po wozek moj T wlasnie odjechal do pracy i zatrzasly mi sie drzwi od domu bo T odlokowal zamek a ja ani kluczy ani tel polecialam do jednych sasiadow nikogo nie bylo do drugich tez nie bylo chcialam zadzwoni po T zeby sie wrocil no ale dooooopa juz bylam spanikowana bo Majka w srodku a na kuchence rosol gotuje sie na maxa, no ale przypomnialo mi sie ze drzwi na ogrod mam otwarte wiec zoostalo mi przejscie przez plot 2metrowy, a ja na dodatek na bosaka se bylam, no ale jakos wciaglam te moje dooopsko z celulitem i przeszlam, a Majka lezala sobie zadowolona na lezaczku i wcale nie tesknila za mama :) ale sie wystraszylam wiedzialam ze to kiedys sie zdarzy bo czesto sie drzwi zamykaly ale zawsze byl ktos w domu.
Moja Majusia dzis pierwszy raz poszla spac o 22 a obudzila sie o 9, normalnie piekna nocka tylko troszke bolesna bo wczoraj sie spalilam i wyszlo mi uczulenie na dekolcie od slonca i swedzi jak cholerka, ale nie poddaje sie jak dzis bedzie swiecic to tez lece na sloneczko :)

Fenix ja uzwyam aptamil dla malej ale jak bylam w pl to kupowalam bebilon i niczym sie nie roznily moze tylko tym ze bylo po pl na opakowaniu :). Zadne z nich nie jest zbyt dobbre w smaku.

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny ale my mialysmy wczoraj przezycie z Majka wlasciwie to ja bo ona nic nie kapowala o co loto wiec wyszlam sobie przed dom do samochodu po wozek moj T wlasnie odjechal do pracy i zatrzasly mi sie drzwi od domu bo T odlokowal zamek a ja ani kluczy ani tel polecialam do jednych sasiadow nikogo nie bylo do drugich tez nie bylo chcialam zadzwoni po T zeby sie wrocil no ale dooooopa juz bylam spanikowana bo Majka w srodku a na kuchence rosol gotuje sie na maxa, no ale przypomnialo mi sie ze drzwi na ogrod mam otwarte wiec zoostalo mi przejscie przez plot 2metrowy, a ja na dodatek na bosaka se bylam, no ale jakos wciaglam te moje dooopsko z celulitem i przeszlam, a Majka lezala sobie zadowolona na lezaczku i wcale nie tesknila za mama :) ale sie wystraszylam wiedzialam ze to kiedys sie zdarzy bo czesto sie drzwi zamykaly ale zawsze byl ktos w domu.

Jeszcze na forum Cię nie było jak ja opisywałam swoją historię z zatrzaśniętymi drzwiami, więc mogę zrozumieć Twój strach:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło

reklama
No Twojej historii nie czytalam, na szczescie nic sie nie stalo wt ej panice to sama nie wiedzialam co mam robic w ostatecznosci to bym wsiadla w samochod i pojechala do pracy do siostry po klucze, no ale jest oki troszke tylko sie poobijalam jak wisialam na tym plocie :) pewnie smiesznie musialam wygladac hehhe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry