• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Renii oooooo maj gosz :-D:-D
gdzie kupiłaś?
no to teraz jazda bez trzymanki :-D
tylko załóż bluzę na pierwsze kręciołki.

Tichonku no i widzisz! super,działajcie,działajcie.

My po odwiezieniu Antka pojechaliśmy z Mattem na zakupki,ale fajnie,tak samej bez mynża :-D
Matt grzeczny jak nie wiem bo jak jedziemy z nimi dwoma to tacy jacyś nie usłuchani :baffled:

informuję ,ze w Lidlu są fajne puzzle dla dzieciaczków takich 2-3 latka :tak:

Mówicie,że dziś Amanda i Oliwier urodzinki mają?:-)Wszystkiego więc najlepszego a tym słodkim prezentem proszę się podzielić:-)
tort_dla_dzieci.jpg

A no właśnie-Kamcia-buziol dla Oliego rónież:*
Margaritta-słońce,gdzie Cię wcięło:(
Ewelcia-nie no ja rozumiem,że urządzacie się i w ogóle,ale odezwij się też czasem
Anineczko-ja też mam teraz taki spokój-w domu,w aucie,sklepie i gdzie tylko:))))

helloł

Takie poranki to ja lubie :rolleyes2: 9 rano była i juz cieplusio. Cudnie normalnie.
Tichonkowa no dzisiejsza nocka Wasza ...jeden złoty strzał i po temacie;-):tak:

lubiczanko jeszcze organizcja z rana znaczy jak juz wróce do pustego domu...słabo mi idzie.Mam zawsze przed wyjazdem do szkoły takie plany ze uhhh.... a jak wracam to jakoś tak mi mija:sorry2::-D no i czytam Was przy herbatce- mocnej:-p

anineczko szybko się dowiedziałaś jak wygląda to co chłopy mają tam gdzie my tego nie mamy :-D:-D:-D a pozniej dłygo długo nic- bidulka:sorry2::-D buzial

renni po takich "kolcach" czy tez "bolcach" to Cie połowy nie bedzie:-(;-)

serio Olivier (czy Oliwer) i Amanda mają dziś swieto- zeby nie było tak jak z czyimiś tu:-D dołączam się do zyczen dla nich- samych szczęsliwych dni i mnóstwo powodów do radości;-)

W sobote rozpoczęcie roku szkolnego w pl szkole i od razu zebranie dyrektora z rodzicami- ale to akurat lubie:-)

Moje młodsze dziecko dziś nawet mi cmoka nie dalo tylko pobiegla na sale :-( i to sama nie czekając az pani po nią przyjdzie. Ale za to wiecie,ze jak ją odbieram to ona mnie całuje wszedzie...nawet po łokciach:sorry2: i w kazdy palec u rąk oddzielnie:sorry2: serio...

udanego maj lejdis

reklama
lubiczanko, anineczko- nie kupilam tylko pozyczylam od kolezanki, ona kupila w PL chyba za 100 zl jak sie nie myle.
Wczoraj troche krecilam i dzis juz mam pierwszego siniaka, na poczatku nie bede przesadzac aby sie za bardzo nie uszkodzic:-D:-D:-D

tichonku-wyslalam priva

margaritto-:-D:-D:-D:-D i oto mi wlasnie chodzi!

wszystkiego naj dla solenizantow!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry