Hej Dziewczyny,
Ja tak dzisiaj na szybko i pewnie polowe pozapominam. Czytam Was po 1000 razy, zeby nie zapomniec a potem i tak klops i tak.Chyba znowu wroce do moich notatek.
Pierwsze co to:
Andziulina przepis na moja babke juz wlozony wiec zycze powodzenia w szybkim i smaczynym wypieku

Super ze Igor tak dzielnie zniosl szczepienie. Tuaski dla Niego. My na szczescie juz dawno po wszystkich szczepiniach wiec spokoj. Jeszcze tylko chcialam mala zaszczepic przeciwko ospie wietrznej, ale jest tylko w Polsce a tutaj nie i nie bedzie. Kurcze
Kasiuleczka moja kumpela robi w Polsce decoupage, mi sie to podoba,ale ja beztalencie jestem, dlatego popatrze sobie u Ciebie a noz cos mnie natchnie i dostane jakies nadprzyrodzone zdolnosci hihihhi
Misia twarzowa fryzurka!!!
Wisienka jestem pod wrazeniem Asi i jej spanka w lozku. Opisz dokaldnie jak to przebiega? Zastawiasz czyms, zeby nie spadla?Masz kamerke, zeby ja podpatrzec??
No i zapomnialam wiedzialam.
Juz wiem hihih
Annineczko dzieki za nazwe tej masci.Juz sobie zapisalam, bo wlasnie myslalam i zastawnawialam sie czy jest cos takiego. Super dzieki.
Moniadan moze podrzucisz troszke tych pyszniutkich pulpecikow do mnie tez hm??
Butterfly sliczne cudo stworzylas. Swietnie miec taki talent az zadroszcze!!!
A chcialam tylko napomknac, ze ostatnio kupilam herbatke lemon i ginger Liptona. W samku rewelacja.Tylko nie wachajcie, bo w nosie na dlugo pozostanie i bedzie tak szczypac.
Kobiety skonczcie gadac o tych przysmakach bo mi slinka ucieka hihihi
No nic uciekam.Njawyzej edytowac bede jak cos jeszcze mi sie przypomni.
3majcie sie cieplutko babeczki