butterfly46
Zaangażowana w BB
Kasiuleczka no Ty szczesciaro gratuluje wygranej, ja tam z kwiatkow tez bym sie cieszyla mam mala obsesje na punkcie kwiatkow i motylkow
takie tam ze mnie male dziecko kwiatow 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak dziecko zaprowadziłam do szkoły to od razu stamtąd do miasta śmignęłam,na pocztę po CHB,parę szmatek w Pennysie (przeceny,za całe 2,3 E
),kilka spraw załatwiłam i na autobus.Do domu wpadłam,ledwo na kibelek siadłam i już musiałam po syna zaiwaniać
Ale dałam radę,teraz dopiero kawkę spijam

Ja też myślałam,że chcesz bardziej takiego irokeza sobie trzasnąć i boki na łysola zrobić,ale ta fryzurka spokojnie i do szkoły się nada

;-)

...wczoraj caly dzien lalo a dzis od rana z przerwami,ale juz zaliczylam z mlodym maly spacer....poszlam zakupic nowa tarke bo ta stara sie popsula-raczka sie urwala,ale dooopa nie kupilam bo bylam tylko w Heatonsie a dalej nie szlam bo balam sie ze deszcz mnie dorwie.

Radek jak na razie do szkoły jak na skrzydłach lataTichonku a jak Radziu w szkole? Podoba mu się?
Moje dziecko lekko zawiedzione,bo myślał,że się będzie non stop bawił,a tu zonk...uczyc się trzeba
kurcze nie mogę dostac jednej książeczki dla niego i o zgrozo to pierwsza z 7 części i już ją przerabiają
A te szczepienia w sumie obowiązkowe,ciekawe kiedy u nas będą
A co się będzie działo? Owulka za 3 tygodnie,a test za jakiś tydzień bo poszaleli my![]()
Bardzo mu się podoba i codziennie jakieś słówko przynosi
A jakiego krokodyla ostatnio narysował

W szoku byłam
Pytam pani czy to ona go narysowała a on pokolorował,a ona,że nie to Radek sam
No,niemożliwe to jest
On w domu spazmów dostaje jak siada do rysowania,ledwo co umie narysować
Nie wiem jak i co oni mu tam zrobili
Nie wiem jak patrzyłam,ale widziałam za 3 dni

Ale,jak mówiłam,nie nastawiam się wcale na tak
Chcieć to bardzo chcę,ale nie wierzę jakoś,że tak za pierwszym strzałem nam się uda
Ale one będą dopiero za parę tygodni,dadzą wcześniej znać
Se nie wyobrażam Radka na tym szczepieniu,do tej pory z nim chodziłam,ale dziecko małe,nieświadome niczego było to i się kłuć dało a teraz?
o kurcze,u nas były inne:/:/:/ a pytałaś w księgarni czy mogą zamówicMarta Jolly Phonics Workbook częśc pierwsza. tutaj jest pokazany cały zestaw
Jolly Phonics Workbooks: Books 1-7: Amazon.co.uk: Susan M. Lloyd, Sara Wernham: Books
i tak jej nie ma **^^**&*^**%$*^# ale pewnie niebawem rzucą 
i jestem tam co jakiś czas- teraz bede dopiero gdzies w okolicach 18-stego...i pozniej jakoś wysłalbym Ci...ale przeciez mozesz zamówic on-line tez- prawda?
a tak powazniej to współczuje bólu
i oby szybko sie zagoiło.
i oby częsciej teraz coś Ci się wygrywac udawalo;-)