Hejka z wieczora..ale chyba już nikogo nie ma..
Zdjęcia ze spotkania powysyłałam..
Frog i Didi jak chcecie fotki to poproszę maile..
nawet na zdjęciu je ujęłam ;-)
Kasiuleczka - dobrze, że śladu nie ma..apaszka jednak też dużo dała, że ją akurat miała na szyi..
ViKaMcia - super nowinki, że dzidzia zdrowa
teraz Ty się kuruj
zdrówka życzę - i fajny masz nowy nick! Superowo połączyłaś imię córy i swoje..ale po narodzinach bejbika trzeba będzie znowu coś zmienić..znaczy się dodać cosik do nicka..
no chyba, że to będzie Viktor? 
Moniadan - a jednak Eryk kaszle
zdrówka dla dzieci 
Andziulina - widzę na bieżąco jesteś co u Aani..więc przekaż jej gratulacje
Ewelcia- dużo cierpliwości życzę..
Alcia - szybkiego rozwiązania życzę
A ja miałam pytać..jakie witaminki dajecie swoim dzieciom? O ile w ogóle dajecie? Widziałam dziś w aptece masę syropków ale nie wiem który wybrać..bo tak myślę, że wraz z nadchodzącą jesienią przydałoby się może wzmocnić organizm mojego bejbika..hmm
co radzicie w tym temacie?

Zdjęcia ze spotkania powysyłałam..
Frog i Didi jak chcecie fotki to poproszę maile..

Andziulina - a to stąd miałaś te piórko(...) Antek to jest agentpowalił mnie na kolana, jak powiedział "chodź ze mną do lasu... i nie bój się, tam wilków nie ma, są tylko zające, co gryzą, ale ja cię obronię" - no myślałam, że padnę
a on to tak strasznie poważnie mówił. a potem jeszcze dostałam piórko, które musiałam nosić we włosach... ach... będzie wyrywał laski jak nikt - już się bój kochana - nie opędzisz się od wielbicielek syna
(...)
nawet na zdjęciu je ujęłam ;-)Kasiuleczka - dobrze, że śladu nie ma..apaszka jednak też dużo dała, że ją akurat miała na szyi..

ViKaMcia - super nowinki, że dzidzia zdrowa
teraz Ty się kuruj
zdrówka życzę - i fajny masz nowy nick! Superowo połączyłaś imię córy i swoje..ale po narodzinach bejbika trzeba będzie znowu coś zmienić..znaczy się dodać cosik do nicka..
no chyba, że to będzie Viktor? 
Moniadan - a jednak Eryk kaszle
zdrówka dla dzieci 
Andziulina - widzę na bieżąco jesteś co u Aani..więc przekaż jej gratulacje

Ewelcia- dużo cierpliwości życzę..
Alcia - szybkiego rozwiązania życzę

A ja miałam pytać..jakie witaminki dajecie swoim dzieciom? O ile w ogóle dajecie? Widziałam dziś w aptece masę syropków ale nie wiem który wybrać..bo tak myślę, że wraz z nadchodzącą jesienią przydałoby się może wzmocnić organizm mojego bejbika..hmm
co radzicie w tym temacie?
także witam się i zmykam bo wlaśnie słyszę jak drugi wyjec wstał 
Z domu się wydaje,że słonko pięknie świeci więc musi być ciepełko a tam taki zimny,silny wiatr