Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) Ja już sklep zaliczyłam bo mężowski zjadł wczoraj cały chleb
jak spytałam czemu dziecku na rano nie zostawił : " yyyy nie wiem" 
no to trza było z rana poginać po chleb a w sklepie jeszcze świeżego nie mieli
to musiałam się tostowym zadowolić ale przeżyjemy :-)
Po powrocie ze szkoły zdążyłam zupkę ugotować,poodkurzać i... przyjąć pana
Dobrze,że nie odjechał

Czemu mnie to nie dziwi?
Ale znów coś puka,patrzę a to nad drzwiami,na rynnie siedzi ptaszek i puka w nią.Babcia mi zawsze mówiła,że jak ptaszek przyleci w pobliże domu to jakieś dobre wieści albo przyjazd gości zwiastuje
No to czekam,czy to na jedne czy na drugie

hejoo:-)
Jak dobrze wstać
Skoro świt
Jutrzenki blask
Duszkiem pić
Nim w górze tam
Skowronek zacznie tryl
Jak dobrze wcześnie wstać
Dla tych chwil
Gdy nie ma wad
Wspaniały, piękny świat
Jak dobrze wcześnie rano wstać
Nooo młoda pobudkę mi urządziła 6:15 jak ja ją kochamWstawać mamuśki szkoda dnia
;-)

hej!
a ja sie zegnam dziewczynki.Zaraz wyjezdzamy.Wczoraj nie zajrzalam bo mialam strasznie busy dzien
pozdrawiam Was i do 'zobaczenia'!![]()
. Wstanę, raz drugi, a potem mi się nie chce. A z nami tak spokojnie śpi. Taaa, przyzwyczaiła się
. Mam nadzieję, że jej kiedyś minie i będzie tak jak było, czyli mama i tata w swoim łóżku a Anulka w swoim. Od rana ciągle coś robię, a to kalafior na obiad, a to posprzątać, a to pranie pościągać. 

, niech młody je, co mamusia zrobiła
i wracaj i opowiadaj
przede wszystkim co trza tam zabrac ze sobą
w kazdym razie propozycja wciąż aktualna;-) a ten ptaszek...hmmm- oby 
teraz trza polezeć

ale nie- pranie coby asienka sama nie była:-)

, że mnie samej nie zostawiasz

Witam wszystkich,Witam mamunie:-)
Moje dziecie smacznie spi a ja czekam na mezusia,ktory tylko wleci i wyleci,bo jedzie na lotnisko po brata,ktory przylatuje do nas na tydzien.Jescze tylko musi mi pomoc ubrac lozka dla gosci,bo juz dzisiaj nie dalam rady.
Dzis spedzilismy bardzo milo dzien-Kasiun jeszcze raz dziekuje za goscinne i pyszny rosolek:-);-)Dzieciaczki sie super bawily,razem zasnely...a ja nawet nie wiedzialam kiedy ten czas zlecial.
Jutro mam dzieciaczki wiec bede miala co robic,ale bedzie troche rak do pomocy wiec bedzie latwiej.
Dobranoc:-)