malaulka
Podwójna mamusia
malaulka,oczywiście,że możesz się przyłączyćWitam serdecznie
U nas jest fajnie,zapewniam
Skąd jesteś dokładnie?
Dzięki;-)
Mieszkam na południu Irlandii a dokładnie Lismore to takie malutkie miasteczko z pięknym zamkiem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
malaulka,oczywiście,że możesz się przyłączyćWitam serdecznie
U nas jest fajnie,zapewniam
Skąd jesteś dokładnie?

a szczególnie ja jako ze zrobić dwie córy to trza umiec nie 

;-)

A jak on pojedzie to zacznie padać ,na przykład

w końcu normalny net mam :-) jak dobrze mieć sąsiadów polaków z Wi-fi 
podzielili się :-) zadzwoniłam do tych gdzie złożyłam zamówienie na radiówkę na początku lipca i mówie że rezygnuje a ona że oni już mają sprzęt przyszykowany do wysyłki i w ciągu kilku dni dostane i będzie internet a wczoraj jakiś mi mówili że pod koniec września
ale grzecznie jej podziękowałam kilka razy bo za każdym razem próbowała mnie przekonywać ale ja nie ugięta 

prze baaardzo długi czas była numerem jeden w radiu z samego rana ;-)
asienko w tej kwestii mozesz na mnie liczyć
ide rozwiesić zaraz.

. O właśnie robi sajgon w pokoju

zdarzylam troche prania pozbierac bo przy takim sloneczku i lekkim wiaterku to szybciutko wyschlo,jeszcz troche sie suszy....zaszalalam dzis i 3 prania wstawilam(jedno to reczniki) nawet okna w kuchni pomylam;-)wiec tez mam peda....jeszcze bym cos porobila ale lece na spacer jak tylko mlody wstanie....to tak jak mojemu....dzis tylko zjadl 2 parowki i troche mleka...obiad jest beee i wszystko inne tez.......:-(problem w tym ze on głodny tylko mu nic nie smakuje,chciałby kanapke z nutellą,ta już mu daje

moze u Was tez??chyba ty niejadka nie masz w domu???/jesli nie to sie ciesz;-)nawet nie wiesz jakie to meczace...chociaz moj Szym to ma jakies etapy,ze przez jakis czas je wsio a pozniej przez jakis czas nie chce nicma jeść co mu dajesz , a nie wymyślać biednej mamie![]()
:-(udanego wypoczynkuhej!
a ja sie zegnam dziewczynki.Zaraz wyjezdzamy.Wczoraj nie zajrzalam bo mialam strasznie busy dzien
pozdrawiam Was i do 'zobaczenia'!![]()
Witamy,witamy:-)Dzieńdobry dziewczynki, mogłabym się do Was przyłączyć?
Mieszkam w Irlandii od 6 lat, mam dwie córki jak widać na suwaczkach, odkąd urodziła się Lenka nie wróciłam do pracy, siedzę w domu i wychowuję dzieci![]()

malaulka witamy witamya szczególnie ja jako ze zrobić dwie córy to trza umiec nie
;-)

a to chyba naszych mężów większa zasługa;-)A w sumie to nie wiem czemu, jakoś zawsze wchodziłam na te wątki gdzie pisałam już dłuższy czas i wychodziłam nie sprawdzając innych...malaulka a czemu dopiero teraz do nas dołączasz?Widzę,że długo już jesteś na forum i postów tez masz sporo już natrzaskanych
A ja już wszystko na dziś porobiłam i nuda mam
Jak znam życie będę pół dnia na tego,pożal się Boże fachowca czekała i w domu z dzieckiem siedziałaA jak on pojedzie to zacznie padać ,na przykład
![]()
Widzę , żeś Ty z Cashel, ja mieszkam pomiędzy Cork a Waterford dokładnie do jednego i drugiego miasta mam po 80 km.Tichonek-ja też z pędemPo szkole zrobiłam sobie kąpiel i postanowiłam się wziąć za chatę-także góra jest tak wycacana,że prezes grand hotelu zwolniłby swoje pokojówki widząc jaki błysk u mnie
)))))Będą dobre wieści-tralalala!!!
MAlulka-witam,witam-a w jakim to kierunku jest ta Twoja mieścina???
Margaritta-ładnie się tak objadać)))Kiedy się wyrywacie z tego Dublina-np do nas...a i niedługo i Wasze wczasy
))
No i lecę dalej,póki Młody wykazuje chęci do współpracy-może i na dole uda mi się wyglancować)))