Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewelcia mam nadzieje, że krem pomożeAsienko tez bym chciala do 9 pokimac,ale jak moj szym wstaje o 7 i chce mu dac mleko to nie chce...sciaga mnie za nogi z lozka i mowi mama odż;-),czasami probuje mi zalozyc kapcie ....no i koniec lezenia.
Bylismy wczoraj u GP mlody ma stulejke...dostalismy krem,mam zawsze wieczporem po kapieli smarowac....za 3 miesiace do kontroli
a co do spania to mój też ranny ptaszek się zrobił..chyba przestawił się na system zimowy
szkoda, że akurat teraz gdy przeziębienie mnie wzięło i chciałabym się wysypiać..

ze nie dal mu czeku i ze w kulki wali
Asienko-no gdybyś narzekała to grzeszyłabyś jak nic))A nie pozwalaj-jeszcze tą Twoją kruszynkę by gdzieś wywiało
A tak serio-zaczyna się sezon chorowania i chroń Anulkę
))
Fajnie byc tam,ale wrocic w takie chlody nieciekawie
;-)Nie pospalam oczywiscie standardowo;-)Duuuuzo wezsze lozko niz w hotelu,wiec we 3ke ciasnawo,ale nie jest zle:-)Wyjazd udany,baterie naladowane,da sie zyc;-)Didi no mam nadzieje ze jak juz bedzie gotowy to pochwalisz sie jakim zdjeciem. Jestem ciekawa jak to wyszlo i ile miejsca ci to zajelo.
Hej dziewczny. co tam slychac. U mnie swieci sloneczko wiec moze bedzie ladny dzien.
Wczoraj bylam na USG i powiem wam tyle ze wszystko ok i do konca zostanie niespodzianka jakiej plci urodzi sie bobasek. Jak bylam w Polsce moja pani doktor powiedziala ze najprawdopodobniej chlopiec ale nie ma pewnosci, a wczoraj mi powiedzieli ze najprawdopodobniej dziewczynka. wiec zostaje nam tylko czekac na szczesliwe rozwiazanie.
Najwazniejsze jest to ze dzidzius rozwija sie prawidlowo i duzo sie rusza.
a zeby dalej mi daja w kosc.
zycze wszystkim slonecznego dnia.

a w którym szpitalu rodzisz???sie witam z domku!
brrrrrrrrrrr,w dresach spalam normalnieFajnie byc tam,ale wrocic w takie chlody nieciekawie
;-)Nie pospalam oczywiscie standardowo;-)Duuuuzo wezsze lozko niz w hotelu,wiec we 3ke ciasnawo,ale nie jest zle
Wyjazd udany,baterie naladowane,da sie zyc;-)
pozdrawiam
Didi-jeszcze chwila i już będzie...taki jaszczur pewnie dłuuugo się robi?
Didi[/B] super ze jestes zadowolona.a kiedy idziesz na dokonczenie?
Jej mnie tak puzzle wciagnely ze przed chwila wzielam dopiero prysznic.....;-)
![]()
Didi no mam nadzieje ze jak juz bedzie gotowy to pochwalisz sie jakim zdjeciem. Jestem ciekawa jak to wyszlo i ile miejsca ci to zajelo.
zycze wszystkim slonecznego dnia.