Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a pamiętasz nazwę?Anineczko-ja zawsze lecę z Cork...najlepszy jest taki malusi przytulny parking-oddajesz auto i facet cIĘ ZAWOZI NA LOTNISKO.jAK PRZYLATUJECIE DZWONISZ I ZARAZ JEST PO wAS))
zrobilam, bo ja to chyba takiego czegos nie mialam tzn jadlam ogórki kiszone ale nie z czyms slodkim he he , no ale tej parówki z cukrem to juz wogole sobie nie moge wyobrazic jak to smakuje ha ha no i chyba jednak nie skosztuje takiego wynalazku.
ojjjjj chyba @ sie zbliza...

;-)

ostatnio spal do 8 albo nawet do po 8 a teraz juz przed 7 wstaje
.
dzis spal do gory nogami....jego stopy wyladowaly mi na glowie
Asienko Ty sie nie nastwiaj ze mala Ci bedzie spala caly czas do 9....szymko spla przez jakis czas do 9 a poznije na gle do 6ostatnio spal do 8 albo nawet do po 8 a teraz juz przed 7 wstaje
.
Przylazi do nas w nocy,nawet nie wiem o ktorej,laduje sie w srodek i spidzis spal do gory nogami....jego stopy wyladowaly mi na glowie
![]()

ale chyba nie skuszę się,bo jeszcze coś do koperty trzeba włożyc...państwo młodzi w zasadzie przepadają za wszystkim tylko nie winami ;-)

dzięki 

na 11:15 bylam umowiona do gp z antkiem bo placze o targa ucho i juz drugi tydzien katar
no i ***** czekalam do 12:40 na przyjecie
myślałam ze dostane do glowy z tym dzieckim
głodny niewyspany z bolącym uchem no masakra
no i mamy antybiotyk bo ucho juuz zajete