reklama

Mamy z Irlandii!!

dzieki byłam juz u doktora Pwala i przepisal mi na recepte syrop dla Oliwki Neoclatiyn niby nowoczesniejszy od Zyrtecu ale zadnych testow to chyba jemu nie da sie jeszcze zrobic..wziełam formy i sie przepisze do nich zeby byl moim gp jakos tak mi lepiej bylo u polaka tym bardziej ze on ma dziecko w oliwki wieku:)

ta klinika to polmed i jest tam ginekolog i duzo innych lekarzy na dominick street na przeciw sklepu beverly Hills w brame sie wchodzi i to jest tam.

pogoda średnia ale tak bardziej sprzyja katarowi Oliwiera mniej pyłków w powietrzu hihi

czy wasi mężowi tez sie tak podniecaja ze w niedziele jest mecz hihi?
pozdr

reklama
co do meczu niedzielnego ze chyba slowo "podniecaja" to za malo powedziane . ::-D:-Dja chyba wyprowadze sie z domu na czas tych meczy bo zwarjuje ..hehe...ale mozliwe ze bedzie w pracy bo sa nadgodziny i bede miala spokoj..ae bardzo watpie w to ...napewno w niedzielny wieczor dostane w glowe heheh

Ostatnia edycja:
A ja znalazłam mecz na ZDF niemieckiej i niewiem czy dobrze zrobiłam :baffled::-p
Ale choć Kubica się sprawdził :laugh2:

Czy któraś mama mieszka w Lexilip,Celbridge lub Maynooth ?

reklama
mamuski z Galway jak któraś jest chetna to za tydzien w poniedzialek wybieramy sie na basen z naszego comunity centre takze prosze przychodzic na basen na salthilu bedzie fajna zabawa:) a ja wam powiem ze z moimi kolezankami tez ogladalysmy mecz prz okazji plotkujac i nie bylo zle hih

znacie moze jakiegos lekarza do ktorego moge pojsc na konsultacje odnosnie alergii malego?
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry