Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Ty masz akurat to szczęscie laseczka,ze Cie lubie trochę 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no kochana to się rozumie,ale ty jesteś tak pozytywnie szurnięta i w dodatku gadułka,ale też taka pozytywna.Ty masz akurat to szczęscie laseczka,ze Cie lubie trochę![]()

oby to troszkę cukru na noc nikomu nie zaszkodziło 
ja tam jak czytam to se to skracam do formy prostszej " cimcia i dzimcia"
prawie tak samo przy czym prawie robi duzą roznice
Tak Gosiu dojechałyśmy bez problemów, tylko moje perły dopiero zasnęły. Ja muszę jeszcze trochę posprzątać, odciągnąć mleko, powiesić pranie i też idę spać.

.Kasiun - Wow - super! Powodzenia zyczę w takim razie(...) podjelam studia od wrzesnia i studiuje hiszpanski i angielska literature. I jestem jak narazie bardzo zadowolona, tym bardziej, ze jest wesolo i wyrywam sie z domku, poznalam nowych ludzi, a nasz nauczyciel od Hiszpana umie mowic po polsku i jest zabawny. Mozna sie usmiac.(...)

eh.. 
jak tam Twoje trzy kruszynki?

kurcze musze ją jak najszubciej poznac
:-)

widzę że ktoś tu ma poważne braki kulturowe 
Pimcia i Dziewutek to imiona papużek Ekscelencji z "Seksmisji" i jak pisała Tichonek jeszcze Pupci brakuje bo tam były trzy 
tak w ogóle w pierwotnej wersji u mnie Dziewutek miał być Pupcią ale stwierdziłam że chłopa mogę tym skrzywdzić 

I telefon się doczyścił
na szczęście mam slide i klawisze schowane więc tylko wyświetlacz ucierpiał;-)
;-) godz temu pochłonęła cyca a już krzyczy że głodna no i zaraz kaszkę dostanie 
i czyta już po ang. pierwsze trzy literki alfabetu :-) i ostatnio też wyskoczył z monkey jak się pojawiła w tv :-) dobrze z nim tam działaja w tym przedszkolu 
).Kurteczka jesienna poszła w ruch
bo do tej pory bluzy wystarczały

tośmy się spisały w jednym czasie
...Przynajmniej ja braków kulturowych nie mam