Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarka z Medicusa powiedziała mi,że w aptece moge zdobyć jakieś probiotyki,ale ,ze mam Lakcid w domku to nie dowiadywałam się jakie.Hej Dziewczyny :-)
a ja jak zwykle tu wpadam, kiedy potrzebuje pomocy lub mam jakies pytania dotyczące spraw codziennych w tej pięknej, przecudownej, cieplutkiej i slonecznej Irlandii ;-)
orientujecie się moze czy dostanę tu Lakcid lub preparat jemu podobny???

) obejrzal szybciutko malego i stwierdzil, ze ma lekko czerwone gardelko, oczywiscie przepisal antybiotyk, a jak dla mnie to juz ostatecznosc, dlatego wstrzymuje sie, a ten Lakcid to wiadomo oslonka na wypadek pogorszenia sie stanu Kuby i moze byc potrzebny jak bede zmuszona zapodac malemu ten paskudny antybiotyk. Ale troche poszperalam i z tego co widzę, to antybiotyk przy czerwonym gardle jest moooocno przesadzony ( no ale tak wiekszosc lekarzy robi niestety), tymbardziej, ze Kubus normalnie je, wiec gardlo go chyba nie boli, nie wklada tez rączek do buzki co tez mogloby swiadczyc, ze cos tam go drapie czy piecze-uh... juz sama nie wiem-czekam...
Tylko ja zrobiłam błąd i podałam antybiotyk,ale na szczęście jeden dzień tylko.
![]()