reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasiun-racja-daaawno,bo pojęcia nie mam o co chodzi:(
Tichonek-J się teraz zabiera z kolegą i w domku mogę sobie na niego poczekać-wypacykowana,a jak:)))
Wiesienko-szczęśliwej podróży:)
Kasiuleczka-na samą myśl o odzwyczajaniu Danielka od paluchów(dwóch)aż mnie skręca:/Życzę powodzenia:)
Misia-Tobie szybkiego pozbycia się niechcianych gości;)
Asienko-marzeni nie dziecko...ależ my się co wieczór musimy namęczyć z usypianiem...W ostateczności kilka razy Daniel lądował w wóziu i na śpiocha przenoszony do łóżeczka;)Ale dziś dostał butlę i spał bez mruknięcia...też kochany:)))Ale ta Twoja Anulka przebija wszystkich:))))
A ja właśnie skończyłam się"spuszczać"z tymi paluchami-moje najstarsze dziecię sobie zażyczyło żeby do szkoły mu zrobić.I ma całe pudełeczka-ok 35szt.,J ma do pracy-10szt i jeszcze kilka zjedliśmy(smakują jak takie herbatniczki)-więc ponad 50 z 1 porcji-po upieczeniu i tak były za grube,więc może wyjść jeszcze więcej.Kilka sztuk pofarbowałam czerwonym barwnikiem-żeby dodać pikanterii;)))
no dooobra-mykam...może się na coś załapię...jeśli J ma nastrój;))))Smacznych snów Wam Kobietki

reklama
Witajcie.Przpadkiem sie natknelam no to forum i bardzo mi sie podoba tutaj :)Mam nadzieje ze przyjmniecie mnie do Waszego grona.Jestem mamą 2letniej corci, spodziewam sie kolejnego dziecka,niedawno sie dowiedzialam ze jestem w ciazy :)Szybko poszlo bo o pierwsza ciaze bardzo dlugo sie staralismy.Pozdrawiam Wasbardzo serdecznie

Witam sie i zmykam
Chorowitkom zdrówka życze!!!
Witam nowe forumowiczki:))
Ja po pracy od razu na bsen z synem i z Didi chlopaki wyszaleli sie w wodzie a i dla mnie to relaks:)
Dobranoc

reklama
Aniaa83 - witamy :-) i gratuluję :tak:

Kobitki - a co do tych kaszek..to wszystkie są takie jakby biszkoptowe? Bo ja mojemu daję krowie mleko, a te kaszki zawierają już mleko..więc nie wiem czy ma sens bym mu je dawała zamiast kaszy manny? :eek: Sama nie wiem..chciałam sobie ułatwić z tym gotowaniem i grudkami ale chyba nie ma co..:confused2:
Madbebe - też się śmiałam z opisu..i myślałam, że ta jedna łyżeczka na całą butlę starczy i myślę - jej jaka ona wydajna :szok:..a to po prostu jest opis proporcji - tak myślę..1 do 2 :baffled: i jak zaczęłam rozrabiać to taka paczuszka na 3 kaszki może mi starczy.. :eek: a początkowo ja też dawałam Patrykowi kaszkę łyżeczką - tyle, że do spania chciał cyca bo tak usypia :sorry: więc może zmień niekapek? Może powinien mieć miękką końcówkę? Bo my mamy twardą plastikową ale widziałam też te miękkie - to może w takich lepiej się zasysa...?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry