Hej Kobitki,
Chcialam podziekowac
Lubiczance i Joannn, ten dawny odlegly temat.Lubiczanko ja wiem

Kiedy tutaj bylam ostatni raz.
A tak z terazniejszosci to zgadzam sie w zupelnosci z
Sandrulinka, Joannn, Madbebe i Vkamcia co do wychowywania dzieci i uzywania kar cielesnych. Jestem calkowita przeciwniczka bicia zarowno po raczkach(tych malutenkich) i dawaniu tych tak zwanych nieszkodliwych klapsow.Pomimo, ze jestem strasznym nerwusem jakos udaje mi sie zapanowac nad moja mala terrorystka hihihi I ciesze sie, ze nawet nie mam tego typu odruchu, chyba bym sobie tego nie wybaczyla, skoro po tym jak krzykne mam ogromne wyrzuty sumienia itd. Mysle, ze tak ja nie chcialabym byc bita przez kogolkolwiek bo... to tez moje dziecko, ktore jest male, bezbronne nie zasluguje na zadne ''lekkie klepanie''. Sa zdecydowanie inne metody, ktore mozna stosowac, zeby wychowac malucha i zaswiecic mu przykladem niz od samego poczatku jego zycia ponizac go przez bicie po rekach i klapsy i pokazywac, ze wygrywa ten kto silniejszy, ten kto moze uderzyc i w przyszlosci to dziecko tak samo bedzie sie zachowywac jesli bedzie chcialo cos od kogos wyegzekwowac.
Joannn fajny cytat wkleilas odnosnie wychowania.
Zycze chorowitym dzieciaczkom zdrowka!!!
My z Mollunem dzisiaj domowo i spacerowo, pogoda wprost idealna na spacer, wiec trzeba bylo wykorzystac.Na obiadek byla zupka dyniowa z kremem z rybka. Moja mala az oblizywala paluszki, zreszta ja tez bo naprawde dobre to bylo.
Joannn ja polecam nestle, kaszki, mleka itd. Moja mala je uwielbia. Na noc dostaje zawsze glutenowe kaszki 8zboz, 5zboz z lipa, sliwkowo owsiana. Rano je ryzowe z owocow lesnych lub malin a w poludnie karmie ja kaszka wieloowocowa glutenowa z lyzeczki, juz ma mleko modyfikowane w sobie i gladzie sie po brzusiu, ze takie dobre caly czas jak je. nie robia sie grudki i kaszki sa naprawde pyszne. Polecam jak najbardziej.Tylko, ze moj Mollusiek je wszystko i wszystko lubi, ale te kaszki sa z nami od jej 6 miesiaca jak zaczelam wprowadzac gluten i sa do dzisiaj.
Zycze milego wieczorku
acha
Kamcia Galway nie odp mi na pytanko. Pewnie nei mialas czasu. Fajnie gdybys napisala jak Ci sie Alicante podobalo.