Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w nocy przebudziłam się o 3 i tak charczała strasznie że jak zasnęła to ja chyba jeszcze z godzinę nie spałam i nasłuchiwałam:-( zaflegmione ma gardło że ho ho i biedna nie potrafi tego odkaszlnąć
odwiozę Wiktora do przedszkola i z nia jadę niech ją obada i osłucha mam nadzieję tylko że oskrzela i płuca czyste:-( lecę cosik zjeść do później babeczki ;-)
ale odsuniecie go od siebie,nawet odwrocenie sie do niego plecami to bedzie dla niego znak i kara swego rodzaju.
W koncu sie nauczy
;-)takze dosc o tym
Liczy za ile miesięcy będzie dzidzia,pyta co i jak ona je,czy się rusza,czy coś słyszy:-)
żal patrzeć jak oni zdeterminowani tłumaczą i tłumaczą a dzieć nic sobie z tego nie robi i jeszcze bardziej się rozkręca próbując rodziców i wystawiając ich cierpliwość na próbę
ja jak już nie daję rady-tzn Lola nie słucha moich tłumaczeń to najpierw ją wyprowadzam do drugiego pokoju żeby się wypłakała i uspokoiła.jeśli po powrocie robi to samo to niestety czasem i klapsa zapodam no bo ileż można gadać?mnie już czasem gęba od tego nawijania boli a tak jeden klaps i spokój
potem oczywiście sobie to wyrzucam,że to moja słabość i że jestem złą matką ale niestety czasami jak młoda przechodzi samą siebie to jest to silniejsze ode mnie
beztresowe wychowanie moim zdaniem to niezwracanie uwagi rodzicow na nic co robi dziecko
wolana amerykanka