reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Ewelcia-rewelacja:)))Ja napewno wypróbuję:P
Wczoraj się położyłam po 9tej,to dziś od 6tej już się wałęsam po dole-po 5tej kręciłam się w łóżku:/Normalnie takiej nie dogodzisz-jak tak to na syna narzeka,a jak może to nie śpi;)
Miłego dnia Kobietki:)))

siemanko panienki:-)
ewelcia paluszki genialne!:szok: ale ja nie moge ich zrobic bo nasza hania strasznie boi sie hallowenu:eek: jak tylko widzi jakies ozdoby zaraz sie odwraca i mowi ze nie chce patrzec:sorry: mam nadzieje ze jej to przejdzie:sorry:
a co do wychowywania zgadzam sie z madbebe ja raz ostrzegam a jesli dalej robia zle wysylam na kare zeby sie wyciszyly, zastanpowily i uspokoily potem przychodxza i przepraszaja:sorry: bity bije jestem tego pewna:sorry: ja nie mialam lekko w domu i czesto zaciskam zeby zeby nie uzyc reki:zawstydzona/y: jakos mi sie udaje naszczescie:sorry:
milego dnia panienki!:-):-D

Sandrulinska-ale chyba każdy w domu dostawał klapsy-mniejsze bądz większe-nie wspominając o laniu...a słowo daję takiemu roczniakowi hasło"idz do kąta i przemyśl"nic nie da...i przecież my nie mówimy o biciu ,ale o klapsie i to w ostateczności...

lubiczanko najbardziej sobie cenie to , że kiedy hania kogos popchnie albo da kuksańca czy coś ja moge pwiedziec co ty robisz? przeciez rodzice tak nie robia:no: kazdy wychowuje dzieci jak chce :tak: ale ja jestem jakimkolwiek karom cielesnym przeciwna;-)

Sandrulińska-ale ona ma już 3lata i rozumie:)Pewnie,że wiem o czy mówisz i tego nie neguję-na dobrą sprawę Dawid i Dadzia już są zdecydowanie za duzi na jakiekowiek klapsy i metoda werbalna wyłącznie wchodzi w rachubę,ale Daniel???

Sandrulińska-bo to mądry chłopczyk jest...Wiesz ja nie jestem zwolenniczką kar cielesnych,ale rozumiem jak mama da klapsa córce,która w sklepie rzuca się na ziemię i dostaje spazmatycznej histerii,bo nie może kupić lali:/Uspokoję też mamy,które sobie teraz myślą,że Danielek jest katowany-dostał klapsa,sztuk-1,wczoraj-za bicie mamy po buzi-1000krotne powtarzanie NIE WOLNO jeszcze nie skutkuje:/

reklama
no szczerze mowiac nie wyobrazam sobie co ja bym zrobila w takiej sytuacji o jakiej piszesz wiesz na oczach ludzisk z dzieckiem w histerii:eek: kto wie moze bym tez pękła:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry