reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

asienko-u mnie to samo.Na krok mnie nie odstepuje,a jak zwieje po cos szybko to rozrabia.Dzis po powrocie z kibla zastalam ja jedzaca ziemie z doniczki..Mowie Wam,jak dla mnie to partia dla Szyma ewelci rosnie.Nie posiedzi spokojnie nawet pol minuty.Jak juz nic nie robi siedzac,to chociaz sie kolysze na boki.Wszystkiego musi dotknac,wszystko widziec i ciagle tylko pyta 'co to?'...Powtarza wiekszosc tego co uslyszy i generalnie kupa smiechu z niej..
:-D w szoku jestesmy z A. ze tyle gada i takie trudne slowa.. Kochana jest :happy:
a co z Twoim humorkiem?tulam!

Jakbym o Ani czytała, pięć minut spokoju rzadko się zdarza:-p:confused2:. Ania też dużo gada, powtarza, ale jak chcemy, żeby babci coś powiedziała to wtedy milczy jak zaklęta. Ogólnie to kochane dziecko jest.

A mój humorek??? mamy trudne dni z M:sorry::confused2:

reklama
Madbebe-Mój J też lubi mieć duuużo różności-z tą różnicą,że kupować-nie ma bata żebyśmy poszli do sklepu a on nie wlazł do działu z "duperelami"i zazwyczaj akurat trafia na jakąś niesamowitą"promocję":/Co do lenia-w taką pogodę to chyba wszyscy moglibyśmy zwisać z drzewa gdzieś w Ameryce pd.jak te leniwce;)Zaraz mi się ziemniaki zjarają,ale ja nie-twardo z du.ą siedzę:(
Asieńko-też tulkam:)Nie przejmuj się:)))
Ewelcia-ja tam zawsze z dala jakoś od tego eircomu wolałam się trzymać:/Ale mam nadzieję,że będzie Wam służył:)
Didi-no przyleciałabyś do znajomej jędzy i się odmulimy,bo mnie dziś wszystko przerasta-spaćccc...
Misia-a co ja mówiłam o chodzeniu w deszczu????????

[BPauletta82][/B]net mi kiepsko chodzi i niestety nie moge edytowac,mam nadzieje ze to nie problem:sorry:

Dziewczyny slyszalyscie o sklepie Premaman dostalam katalog fajne sa ubranka dla dzieci i dla ciezarnych ale nie ma cen,wchodzilam na ich strone i tez nie maja cen,moze ktoras z WAS byla w tym sklepie?

Witam

dziękuję za życzonka dla Matta.
Imprezka się bardzo udała,było bardzo wesoło :-)
Lubiczanko a tam wysoka poprzeczka,ale M pewnie się ucieszy za słowa uznania.

Aania83 ja znam Premaman,ceny dośc wysokie.Mam nawet kombinezonik dla noworodka,a kosztował coś około 40 -50 euro :sorry:
Ale rzeczy faktycznie mają boskie :-)

Ostatnia edycja:
Anineczko-wiem co mówię-w końcu nikt u mnie w domku nie przesiaduje tyle w kuchni co ja(nawet kompa tu ulokowałam;))Ale postaram się dać z siebie wszystko przy najbliższym goszczeniu Was u nas:)))

Bozyszzzzzzzzzz co za pogoda szok:(dobrze ze juz po pracy :)
Dziewczyny piszecie oo Eircomie my go juz mamy ok 4 lat i nigdy nie bylo problemu rachunek przychodzi co miesiac i co miesiac sami sobie sciagaja z konta jeszce nigdy nie sciadneli kwoty inna niz powinni,ja szcerze to jestem b zadowolona z tego netu:)
Tichonku poprosze pelna relacje z jutrzejszej wizyty w szpitalu:)ok lece bo synal cos tam chce i gadda caly czas

Hey :-)
Ktoś tu narzekał na mały ruch, a ja miałam problem z nadrobienienm, wiec Tichonek i lubiczanko wcale nie jest tak źle jak wam sie wydaje

W tym tygodniu moja Emcia z katarem chodzi :sorry:
Miałam jechac na zakupy z nia, ale jak zobaczyłam te czerwone oczy i nos cały zasmarkany to odpuścilam
Pojade wieczorem, ale musze sie uwijac bo o 20 mam rozmowe w sprawie pracy
Mam dosc ciagłego siedzenia w domu i postanowiałam zająć sie karierą zawodową ;-)

oo to popisałam, obudziła sie, lece jej obiadek szykowac i zbieramy sie po Sz. do pracy

reklama
dziewczyny da sie tutaj dostac cos na pecherz,tak jak urosept u nas?chyba mnie boli..:eek::-(
moniadan-gratuluje decyzji i powodzenia!Tez chetnie ruszylabym d*** ale poczekam jeszcze az mala podrosnie..

Do góry