reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

alex2339 trzymaj sie, wytrzymasz, juz Ci nie duzo zostalo:-):-)
Aniaa83 myslalam ze sie gdzies pod ziemie zapadlas:baffled:, musimy sie wreszczie poznac w realu:tak::tak:.

Ja wlasnie pomidorowa gotuje, mniam mniam:-). Uwielbiam te zupke, moglabym ja jesc prawie codziennie. Zawsze jak ja ugotuje to maz zje z 1 lub czasem nawet 2 miseczki a ja reszte. Zaraz bede ja wykanczac smietanka i zjem z 2 porcje. Mniam.:-)

reklama
MAdbebe powiadasz ze lipa z eirocem...:wściekła/y:a my wlasnie wzielismy net z eircomu:szok::wściekła/y:.i tez czuje ze juz sie u nas zaczyna dziac:wściekła/y:
Przyszedl do nas pan z oferta jakies 2,5tyg temu...gadal ze 17e na miesiac przez rok i ze modem przyjdzie w ciagu 3 dni...
CZekamy tydzien modemu niet!!!M dzwoni i oni mowia ze wyslali...i gada o rachunkach itp.a Pan mowi ze jest special offert i 17e to przez 6miesiecy:wściekła/y:mnie sie cisnienie podnioslo...a kolejne 6miesiecy to 42e:wściekła/y:...no ale ok.przeliczylismy to by wyszlo po jakies 32 za miesiac za caly rok!!!!!
Za nim modem dotarl to przyszlo do zaplaty 25e z hakiem:szok: ..... za co ??/nie wiem?modem doszedl w ubiegly piatek lub czwartek,M podlaczyl i hula!!!!!:-)wiec my happy!!!
Dzis przed 10 dzwonke do drzwi...listonosz przyniosl mi 2 modemy:szok::szok::-D.
poszlam do sasiadki na kawe wracam a tu kolejny rachunek na 36e:szok::wściekła/y:
M ma do niech dzwonic jak wroci z pracy.
Wspolczuje tego zimna...

Andzulina ja tam nie narzekam...ale moglby zaczac spac troche dluzej...
Szym zazwyczaj wstaje o 7...zdarzaja sie wyjatki ze wstanie o 7:30 czy przed 8,ale to rzadko....I nie tylko Igor wstawal kiedys o 6 bo SZymko tez;-)

Co to ja jeszcze chcialam???

hmmm pogoda do doopy:angry::wściekła/y:na miasto mialam wyskoczyc ,ale zamienie to na kawke u znajomej:-D;-)
Mlody spi,a mnie sie by zdalo podlogi pomyc chociaz na dole:rofl2:

Asienkohm pomidorowa powaiadasz :)tez lubie ja dzis robie chinskie danie...
jak masz ochote to mozesz przyjsc dzis na kawke :)

Bardzo chetnie, ale jestem narazie uziemiona:eek:.
Wspominalam wczesniej o tym remoncie co juz ciagnie sie 3 tygodnie:baffled:. w czwartek mial przyjechac facet i robic ale do dzis jeszcze go nie ma:szok:. Maz napisal landlordowi sms-a ze jak do srody tego nie zrobia to zrobimy to sami a koszt odliczymy od czynszu. Landlord dzwoni i mowi ze ten facet dzwonil do niego, ze byl w piatek i zrobil to, a ten mu zaplacil:eek:. teraz czekam na wyjasnienia i oczywiscie wywiazanie sie z roboty. ale jaki to trzeba miec tupet zeby powiedziec ze zrobil jak nawet go nie bylo.:angry::wściekła/y:

Hejoo laseczki:-) na wstępie solenizantom Kasiuleczka i Matt spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia Mnie w weekend kompletnie @ z energii wyssała :no: w sobotę to miałam taki atak złości że się cała telepotałam ryczałam krzyczałam i do tej pory nie wiem dlaczego :eek::eek::confused2: ale jaki P potulny chodził :-D:-D:-D Zuza dalej zasmarkana i kaszle ale oczywiście lekarz mówi że bejbi is fajn :confused2::sorry: mam nadzieję że do piątku jej przejdzie bo do PL lecimy a tak mi się nei chce że szok :confused2: w ogóle nie mam parcia żeby tam jechać ale już wypada no i moja psiapsióla chyba by mnie wypatroszyła gdybym znowu przełożyła wyjazd :eek::laugh2: dobra zmykam zrobić jakiś obiadek dla szkrabów Witia dzisiaj wraca do przedszkola jupiii :rofl2: a jutro do Galway na wizytę w Early Intervention jedziemy ;-)
Aniaa83 proszę nie pisz posta pod postem jest taka opcja "edytuj" i zawsze możesz coś dopisać do poprzedniego;-);-);-)

Jestem jestem!

Podczytuje tylko napisac nie moglam poki Alutek nie zakimal...rano juz w deszczu sklep zaliczylismy bo obiadu niet....a teraz wesolo zupa bulgocze :)

Po party skonczylam sprzatac o 22 i to z pomoca A ale bylo warto!!!! No i nie moge sie doczekac na foty!!!
Wlasnie zjadlam jakiegos starego cuksa....bryyyy.....

Wszytskim jubilatom isolenizantom- happy happy!
Chorym- zdrowia!!

Zziebnietym- witam w klubie :D

I nawet nasza Asieńka coraz to rzadziej i krócej pisze...

Staram się, ale ostatnio humor nie ten:-:)zawstydzona/y::sorry:, poza tym Anusia jest tak absorbująca, że wymiękam, nawet do łazienki nie mogę spokojnie iść, bo za mną wchodzi:-p:confused2:. Do tego od kilku dni nic prawie nie je:-:)-:)-(, apetyt straciła, chyba jakąś lekką gorączkę ma

Dla Matta wszystkiego najlepszego:-)

lubiczanka-niee no na landlorda nie narzekam bo chlop w deche;-)Robi wszystko o co prosimy a nawet wiecej:tak:Jeno robota mu sie przeciagnela i chcial przyjechac to zrobic,ale ze mala juz spala to odmowilismy..Nie jego w sumie wina ze dziecko moje sie nie przestawilo,jak ten czas na zime i poszlo spac po 6tej,zamiast po 7mej..Tym samym jak wstajemy zawsze o 7mej tak dzis o 6tej:eek:Musze jej stopniowo wieczorem przesuwac kapiel...

ewelcia-ja po przeprawach wszelakich z nimi moge prognozowac za co dostaliscie rachunek;-): otoz moze to byc line rental od czasu zlozenia zamowienia,jesli tel wam dziala,albo connection charges..;-)znam jeszcze duuuuzo takich ladnych,gladkich okreslen:-DA tak serio-mnie juz ich rachunki przestaly smieszyc:no::sorry:Co do routera juz myslalam ze moze zostawili wam pod drzwiami i ktos zwinal,bo tak tez robia.Trza bylo powiedziec-mamy dwa;-)
Jesli chodzi o elektroniczne sprawy i rozne samochodowe,tudzież inne pierdy..- moj A. ma istny szrot-zbiera wszystko co sie da,bo...lubi miec cos za darmo:-D-co mnie niekoniecznie bawi;-)
asienko-u mnie to samo.Na krok mnie nie odstepuje,a jak zwieje po cos szybko to rozrabia.Dzis po powrocie z kibla zastalam ja jedzaca ziemie z doniczki..Mowie Wam,jak dla mnie to partia dla Szyma ewelci rosnie.Nie posiedzi spokojnie nawet pol minuty.Jak juz nic nie robi siedzac,to chociaz sie kolysze na boki.Wszystkiego musi dotknac,wszystko widziec i ciagle tylko pyta 'co to?'...Powtarza wiekszosc tego co uslyszy i generalnie kupa smiechu z niej..
:-D w szoku jestesmy z A. ze tyle gada i takie trudne slowa.. Kochana jest :happy:
a co z Twoim humorkiem?tulam!

dziecie spi od godziny,sniadanie wlasnie zjadlam i siedze jak ta ci*a zamiast sie za robote wziac.Wam mowie ze ostatnio taaaaki len ze mnie..Robie tylko to,co naprawde musze i nic poza tym:sorry:Dzis np. tez mam usprawiedliwienie-zimno mi i sie nie ruszam:no:;-):happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Madbebe ja tez wlasnie mysle ze to 25e to jets za podlaczenie...przyznam sie szczerze ze nawet nie czytalam tego za dobrze bo czasu nie mialam....
Nam najpierw jeden przyszedl w piatek czy tam czwartek a dwa dzis:eek:....nie mozliwe zeby ktos z pod drzwi zwinal bo u nas listonosze sa przed poludniem zawsze albo chwile po 12 a ja o tej porze to jestem zawsze w domu,a druga sprawa to taka ze jakby niko nie bylo to by awizo zostawili.
Jak poslzam na kawke do sasiadki Ukrainki to okazalo sie ze oni tez dostali modem:sorry:tylko ze jej m dzwonil tam i pytal sie tylko jakie maja oferty:-Da nawet neta nie zamawiali:no:

u nas dalej leje:angry::angry::angry:

Do góry