reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

dziewczyny da sie tutaj dostac cos na pecherz,tak jak urosept u nas?chyba mnie boli..:eek::-(
moniadan-gratuluje decyzji i powodzenia!Tez chetnie ruszylabym d*** ale poczekam jeszcze az mala podrosnie..

CYSTOPURIN to sa sa szetki ale bardzo dobre i dostniesz bez recepty no i pij so zurawinowy oraz duzo innych ziolowch herbtek

reklama
Ale zostałam dzisiaj miło zaskoczona :tak: wchodzę po Wiktorka do przedszkola i słyszę za plecami heloł Paulina :szok: obracam się a tu pani od edukacji przedszkolnej Wiktorka mówi że była w okolicy i miała pół godz. wolnego to wpadła zobaczyć jak Wiktorek sobie radzi :-):-) no i oczywiście ochy i achy jaki to on jest gud adorabol i gordżes :laugh2::laugh2::laugh2:no i że super sobie radzi ;-) oby tak dalej :tak: zmykam małż przyszedł trza zaserwować jakieś żarełko ;-)

Pauletta-kiedy te7miechów Zuzi stuknęło???Tu prawie 8!!!Matko...Super niespodzianka-fajnie,że się tak interesują Wiktorkiem:)Oby tak dalej
Monidan-Czekamy na relację z rozmowy:)Już od teraz zaciskam kciuki:)Zdradzisz gdzie ta rozmowa?

lubiczanko,kamciu dziękujemy pięknie za prezencik.
Matt co prawda staje na swoim kibelku,żeby dostac się do gry,ale bilard już uskuteczniają :rofl2:
Dziękuję również w imieniu naszym,piłkarzyki to coś co tygryski lubią bardzo i będą w sam raz na imprezki ;-):laugh2:

Lubiczanko Zuzi 7 miechów stuknęło 15 dni temu :-D:-D:-D wiem wiem czas zaiwania tak że ho ho :szok: dzisiaj w ogóle zaaferowana Wiktorkiem że zapomniałam się pochwalić że panna Zuzanna dzisiaj przeraczkowała 3 kroczki :-):-):-) może zrobiłaby i więcej ale tylko tyle jej brakowało aby zdobyć to co chciała :tak::rofl2:normalnie jak zajarzy że tak można non stop to mam przej***ne:eek:;-)chyba trza będzie bramkę w livingu zamontować ;-)

Ooo Moniadan szkoda ze wczesniej nie przeczytalam,zawszeto jeden kciuk wiecej;-)
Ale pewna jestem ze dobrze Ci poszlo//....
Pauletta suepr ze Wiktorem sie interesuja...i ogromne brawa dla Zu:tak:

M usypia mlodego...ja po 20 minutach dalam sobie siana....mlody se jaja ze mnie znow robi:eek::sorry:ech dzieci.....

witam wieczorowo.
Lubiczanka- kobietko ja jak wracam z pracy i chce cos zrobic to mnie moja Asia od szafek i kuchenki odgania i sie rzadzi:szok: ze teraz to ona bedzie gotowac. Nic nie moge zrobic, tylko na rece by chciala ale nie zeby posiedziec tylko jej pokazac co robie a najlepiej to by mi pomogla:-D:-D:-D. Tak jak pisze Asienka i Madbebe- ruszyc sie nie mozna. Wszystko dotyka a Xboxa to tylko patrzec jak zacznie grac:-(. Umie wlaczyc i wlozyc sobie plyte;-) a ciagle tylko nie rusz, nie wolno. Nawet ma swojego pada na szczescie nie dziala- jakis stary dal jej P. To tyle.
Ja ciągle zalatana, a jeszcze jak Asia ząbkuje to noce nie przespane a rano trzeba do pracy. Pocieszam sie tylko ze im szybciej wyjdą zęby Asi tym szybciej noce nie będą zarwane:-).
Anineczka - spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe dla Matta:-D:-D:-D.
Margaritta- dla Twojej księżniczki również uśmiechu na tej słodkiej buzi:tak:.
Pauletta- ogromne gratulacje dla Wiktorka:-D:tak::-D:tak:
Moniadan - powodzenia:tak:;-)

Ostatnia edycja:
Pauletta - no to wielkie gratulacje dla Zuzi ;) wkroczyła w kolejny etap;P zacznij się bać... :)
Lubiczanka - ja też jestem... tylko gorzej z pisaniem - nawet jakbym chciała, to nie dam rady, póki moje dziecię nie pójdzie spać... uroki biegającego dziecka (prawda Asieńka, Madbebe???;) - więc ty też jak Pauletta - "bój się" bo twój mały też wszedł właśnie w kolejny etap... heheee;) a wieczorem - jest jeszcze mój A, z którym muszę dzielić się laptopem.
Misia - idę wysyłać foty... uprzedzam, że ich baaardzo dużo;) ok 200:)

dziewczynki kochane dziękuje za zyczenia imieninowe dla Nikusi mej,ale... to nie dziś cyba:eek: pisze chyba , bo szczerze to nie wiem kiedy ma :zawstydzona/y: jakoś u nas dla dzieci to urodziny wazne są;-)

dobranoc:happy:

reklama
Jestem dzieki za trzymanie kciukow, kochane jeteście
Rozmawiałam 1.5h!!!!! przez tel. szok, mózg o mało mi nie wyparował :-)
kurde gdybym wiedziała, ze to takie interview bedzie to bym sie przygotowała, a tak to stękałam z tym moim angielskim

W poniedziałek mam telekonferencje
a praca to dorywcza, bo oczywiscie na pierwszym miejscu homemaker ;-)
Chcę zając się sprzedaża Thermomixow :tak:
Juz wczesniej chciałam, ale nie mogłam nikogo znalesc kto by sie tym zajmował w Irlandii, no ale w koncu udało sie :-)
Moge zaczac najwczesniej od grudnia, bo 18 lece do Polski, takze wczesniej mi nie pasuje

Do góry