Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakie piekne imie ma Twoja corcia.Witam wszystkich w ten zimny dzien.
A więc jestem ze Skerries i widze, ze jest kilka mam z moich okolic.Na codzien siedze w domku z moim szkrabem, prawie roczna Ewunia..Malutka chwilowo śpi, jak wstanie wybieramy sie na spacerek.Miłego dnia
Witam
My po weekendowych wojażach.
Madbebe masz przeuroczą córeczkę.Kurcze taka fajna mała niunia.Przytulała się do mnie i na rączkach siedziała.Słodkości.Mam nadzieję,że jak ją poprzytulałam to się zaraziłam córką i będzie u mnie dziurka
:-)
Takie wymioty są faktycznie niebezpieczne dla ciężarówek więc dobrze,że GP zareagowała a nie jak większosć tutejszych lekarzy odesłała Cię z kwitkiem
Wiem,że to nic miłego w szpitalu wylądować,ale chodzi pewnie o wzmocnienie i nawodnienie Twego organizmu kroplówkami

wiesz ..jak czytalam poprzedniego posta ..juz na samym poczatku wleciala mi mysl .." jest w ciazy" ..wiec oby sie sprawdzila..Lubiczanko a się nie chwaliłam?
ten cykl wykorzystany do cnatak więc przekonamy się za jakieś 2 tygodnie
ViKamcia zdrówka i spóźnione życzenia dla Victorii ;-)
didi możliwe,możliwe że coś już tam kiełkuje
szkoda,że jeszcze tyle trzeba czekac by się dowiedziec![]()
Czy jest jakis wybor w Galway...Zalezy czego szukasz i w jakich granicach cenowych. 2 bed apt (z jakims standardem) cenowo zaczyna sie od 650e w gore. Zalezy, w jakiej czesci Galway. Knocknacarra i Salthill sa najdrozsze. Jesli szukasz domku to 3 bed znajdziesz juz za 750e. Mialy ceny spasc na zime, ale wcale tego nie zauwazylam. A w jakiej czesci Ty teraz mieszkasz, jesli mozna wiedziec?

kiedy będzie można oficjalnie gratulowac??
no i oczywiscie dziurki juz u Ciebie wypatruje

chociaz zapewne racje masz
no i choineczke juz ubrałaś- extra..ja jeszcze troszkę jeszcze chwilkę;-)
se nakupowałam dziś uszczelek róznych typów i własnie ide se uszczelniać- okna i drzwi jakby kto pytał
czy to coś da... nie wiem,ale cos zrobic musze
ale świeta juz czuje w powietrzu i to chyba dlatego. Poza tym zawsze jakies małe przemeblowanie czy tez nowe uszczelki w drzwiach sprawiają mi radośc 

Podroz na darmo to tam nic,najgorzej ze mala obudzilam,a pewnie jeszcze z godzine by pospala.Dobrze ze nie strzelila mnie w leb;-)

I mozesz pekac do woli,bo to szczera prawda i ja powaznie bede sie u was ksztalcic jesli chodzi o wychowanie
-uprzedzam z gory
A rewizyta bedzie,tylko nie wiem jeszcze kiedy.Poki co musimy za chate sie wziac i za auto,bo te nasze opony..