reklama

Mamy z Irlandii!!

W Ryanairze jest tak, że musisz określić ile będziesz mieć bagażu, przy zakupie biletów kupujesz również bagaż i to jest 15kg na osobę, poza tym każdy pasażer (nie wliczając niemowląt) może wziąć bagaż podręczny do samolotu 10kg ( to jest darmowe)
Na stronie przewoźnika, możesz sprawdzic ile masz bagażu, musisz wybrac Moje rezerwacje czy jakoś tak i podac numer rezerwacji a wszystko jest opisane
Każdy dwulatek i wyżej jest traktowany już jak normalny pasażer, z własnym siedzeniem itp
Pozdrawiam

reklama
Kobietki mam pytanie: w tesco i innych sklepach spozywczych poki co nie widze kaszki mleczno-ryz nestle... czy polecicie mi jakas? innej firmy?

i napiszcie mi gdzie moze jakies adresy polskich sklepow? bo tu w stillorgan chyba nie ma zadnego?

dzieki wieklkie z gory!

gastone już Ci dziewczyny odpowiedziały ;-)
Mój Antek ma swój prywatny bagaż (15kg i 10 podręczny) :tak:
Ale kuźwa,że też trzeba za niego płacić 30 euro to mnie szlak trafia :sorry2:
Dziękuje co do bloga.Strasznie zaniedbałam :zawstydzona/y::sorry2:

quki kaszki mleczno-ryżowe a i jakiekolwiek herbatki granulowane to tylko w sklepach polskich ;-)
Kaszka ryżowa jest z milupy,cow & gate i innne.ale jak wiadomo są one na mleku robione.;-)
A ,ze niewiem gdzie leży stillorgan to nie pomoge :sorry2:

Ale tornado w Polsce :szok:

quki w Clondalkin ( Dublin 22 ) masz aż dwa.Jeden koło Lidla ul.New Nangor road i nazywa się Polonez a drugi koło wieży i chyba się nazywa Round Tower i tam jest sklep Gdańsk.
O innych niewiem bo nieznam tak dobrze Dublina;-)

anineczko bardzo dziekuje :)
dzisiaj zwiedzalam Blanchardstown Schooping Centre i jestem juz wymeczona ogromna iloscia sklepow itd
:)

Mam dosc na miesiac jesli mnie rozumiecie:)
buziaki kobietki i ide spac ... jutro jakas wycieczka poza miasto:) jakis park narodowy itp?

Kurcze quki ja też jechałam do BSC :-):-)
A i nawet dojechałam....a później nie było już tak kolorowo :angry:
Bo na parkingu pod sklepami mąż się skapnął ,że nie ma portfela :angry::angry:
Ja swojego nie brałam bo się go jeszcze pytałam,czy ma swój.
Tak,tak kochanie mam w aucie :angry:
I nie miał tylko,że zamiast sprawdzić pod domem to sprawdził pod sklepem...
I już mi się odechciało zakupów :sorry2:
Ojjj a już mogłybyśmy się minąć gdzieś w środku i nawet nie rozpoznać :-D

Jutro powtórka z rozrywki:rofl2:

Magdalena
gdzie ty się podziewasz?

reklama
halo halo :-). Magdalena podziewa się w Polsce do końca miesiąca:happy:. Taki nieplanowany spontaniczny wyjazd :-). W końcu przypomniałam sobie co to upały :-). Ale teraz już drugi dzień pada od rana... To chyba po to żebym za bardzo się nie przyzwyczaiła i nie doznała szoku termicznego po powrocie do Irlandii:-D.
Pozdrawiam Was:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry