Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Didi, no to mnie zmartwilas... zawsze szybciej czas plynie jak mozna cosik obejrzec czy kupic. A w PL mieszkam kolo Inowroclawia, takze z Bydgoszczy najblizej do domciu.hejka
Kasiu czy Ty z Bydgoszczy jestes??
hehe..a sklepy wolnoclowe beda chyba pozamykane bo ja ostatnio lecialam i wszystko zamkniete ..wrrr
Julia 28- a nie myślałaś o podawaniu maluchowi tranu???Tran przyspiesza u dzieci wzrost, poprawia apetyt, wzmacnia kości i zęby, poprawia wzrok. Przeciwdziała bólom stawowym i artretycznym itd,itdWitam Mamusie czy wiecie moze czy tutaj w aptekach dostane syrop na poprawienie apetytu dla dzieci:-)i jak sie nazywa...
Jak najbardziej możesz podawać tran dla 10-latka,na pewno nie zaszkodzi...a apetyt może poprawić:-)witam,mozesz mi podac nazwe tego Tranu wlasnie zastanawialam sie nad tym zeby kupic,,,,,,a co do tego syropu na apetyt to dla 10 latka,,,,nie napisalam wczesniej....dzieki i pozdrawiam:-)